Výsledky z pomocníka - matematika pre 5. ročník
Máte prosím niekto výsledky z matematiky pomocník pre 5. ročník 2. zošit?
Ďakujem
Dobrý deň. Mám na predaj jednotku a dvojku časť pomocníka z matematiky
@dada0208 môžem aj ja poprosiť o ten link 🙏
@zuzana2607 pošlite mail, prepošlem od pani Lucky
Dobrý večer prosím vás máte niekto pomocníka druhú časť potrebujeme 2,3,4 stranu čistú na koľko detí majú úlohu a moje sú choré doma tak chceme to vyriešiť ďakujem
Žienky chcem Vás pekne poprosiť pomocník matematika 2. Časť výsledky 5. Ročník na mail. Poprípade sa viem dohodnúť. Ďakujem.
katarinazidkova@gmail.com
Prosím Vás poslali by ste mi matematický pomocník pre 5 ročník 2 časť vypracovaní na mata.podmanicka@gmail.com Ďakujem
ahojte, mohli by ste aj mne prosim na mail poslat pomocnika 2 cast. dovalova.zuzana@gmail.com . dakujem
@lucka271 dobrý deň vrdeli by ste aj mne poslať výsledky z matematiky pomocník 5 ročník .časť ďakujem moj email janickaaa24@gmail.com
@lenka23091987 dobrý deň môžem poprosiť aj pre 5.rocnik 2.cast na mail evkastasikova3101@gmail.com dakujem
@zuzana2607 môžem poprosiť aj ja link na mail evkastasikova3101@gmail.com ďakujem veľmi pekne
@lucka271 Dobry vecer, mozete aj mne prosim poslat novy pomocnik 2cast. 5.rocnik.? Mail: petra3b@yahoo.com dakujem velmi pekne.
@nursinka dobrý deň chcem vás poprosiť preposlali by ste mi ten pomocník 5-2 ďakujem iwa251@centrum.sk ❤️
@dada0208 dobry den mate prosim odpovede pre 5.rocnik z matematiky 2.cast? Dakujem
Má niekto výsledky z pomocníka 5 2? Ak áno prosím pošlete mi?
@lucka271 prosim viete mi poslat odpovede z prac.zosita pre 5rocnik 2 cast prosim?Moj e-mail- nadalipovska@gmail.com.Srdecne dakujem
Mohla by som vás poprosiť správne odpovede pomocník z matematiky 2. Časť ďakujem 🙂
Môžem poprosiť odpovede 5 ročník 2 časť z matematiky? Ďakujem
Prosím vás má niekto novy pomocnik z matematiky 5 rocnik 2cast
Vypracovany
Prosím vás mate niekto novy pomocnik z matematiky 5rocnik vypracované ďakujem
Ahojte prosím môžte aj mne poslať výsledky pracovný zošit 2 5. Ročník? Email bohumilabernatkova1991@gmail.com
Ďakujem
@lucka271
Dakujeme velmi pekne Lucka💗💗💗
@lucka271 dobry vecer viete mi preposlat matiku 5 vypracovany PZ 1-2 cast? Dakujem hrinorobert@gmail.com

@lucka271 Dobrý deň Lucka. Priložený link sa mi nedá otvoriť , Píše, že nemám oprávnenie . Vedela by ste mo ho poslať na dada.lalikova@azet.sk