Využije prvák ortopedickú tašku s popruhmi iba rok?
Ahojte. Rozmyslam dcerke kupiť na Vianoce novu školsku tašku s jej obľúbeným motívom 🌲👣...ortopedicku, s popruhmi a neviem čo všetko...vraj to deti nosia iba rok, že sa neoplati...je to Pravda?
Prečo to deti nosia iba rok, keď pišu všade, že su do 3. ročnika nositeľne? Aj Vaše deti nosili iba rok tie "tvrdene ortopedicke tašky"? Prečo iba rok?
Nerozumiem tomu. Vďaka za každy nazor ☺️ Majka
Starsi nosil 3 roky Beckmann. Teraz ju podedil mladsi a tiez ju bude nosit 3 roky. Taska je stale v super stave. Verim, ze aj po 6 rokoch niekomu este posluzi.
4roky mali tašku určite
Nasi maju Topgal, syn mal daku inu najprv, tu nosil 2 roky, ale sa mu pokazil popruh a aj bola mala, to kupovali starki, ale neviem, co za znacka to bola. Potom sme kupili Topgal, nosil v 3.a aj 4. rocniku nosi. Dcerka ma druhy rok Topgal a neplanujem kupovat minimalne dalsie 2 roky. Predpokladam, ze synovi posluzi aj v 5. rocniku este. Ta je uz trosku vacsia.
Dcera je prvacka.tasku nosi na chrbte tak akurat vo stvrtok lebo telesnu maju na hlavnej budove a prvaci su na elokovanom pracovisku rano ju veziem tasku jej zoberem ona si nesie obedar.pobede idem pre nu a tasku jej k autu zase zoberem.dcera.preto som vobec neriesila nejaku extra speci ergonomicku vybrala si taku aku chcela.lepsiu a odlahcenu dostane az ked bude chodit sama do a zo skoly.

dcere sme kupovali Topgal pre prvacku,a le nekupili sme uplne tu najnizsiu ( tusim ta ma okolo 37cm vysku ), kupili sme taku, co mala asi len o 2cm viac, pricom bola dokonca lahsia. nosila ju asi 3r.