Základná škola Hroncova,Tomášikova, Park Angelinum v Košiciach
Ahojte maminky z Košíc a okolia, zaujímajú ma tieto tri ZŠ v našom okolí. Máme síce ešte s malou čas, ale chcela by som vedieť, ktorá je najlepšia, čo sa týka nárokov na žiaka, kde sa naozaj aj niečo naučia, ale zároveň je tam aj dobrá atmosféra, učitelia prísni, ale s ľudským prístupom (aj keď samozrejme všade sú aj takí aj takí...) Aké je to ohľadom krúžkov, stravy, prípadne družiny... Jednoducho zháňam info. Budem vďačná za každý názor, postreh, či radu. Vďaka🙂
@katkaihn Pokojne mi napíšte, čo by ste chceli vedieť, dohodneme aj stretnutie. 🙂
Martin
@martinhr23
Dobrý a viete mi povedať o ktorej škole?
@katastrofan moj syn chodi na Kežmarsku 30...neviem o ziadnej šikana, rozhodne s Vami nesúhlasím! Syn je 7-mak, škola ma dobre vysledky a celkovo...netvrdim to len preto, lebo syn ju navstevuje.
Ja by som sa chcel len vyjadritt k ZS park angelinum..tiez ma ohurila pekna nova skola akoze mily pristup. ucitelskeho zboru..no po par rokoch som zmenil nazor..dieta som tu dal od 1 rocnika .prve prekvapenie bolo ze prave tuto triedu po roku..cize do druheho rocnika..rozhadzali deti do inych tried..vyhovorkou bolo ze triedna ucitelka..nemala aprobaciu z jazyka anglickeho ...bolo to vysvetlene na rodicovskom zdruzeni..a na otazku ci aj zvysne ucitelky vedia tak povedala ze nie..takze hodnota tej ktorej sa rocnik rusil bolo 6 odstupnych platov..pritom pristup tejto ucitelky bol velmi dobry
Dalsi gol bol ked riaditelka tvrdila ze nikoho na dalsi rok nebude primat .co klamala a na stranke bolo uvedene ze zhanaju ucitelku..
Co sa tyka dalsej existencie mojho dietata..tak vyfasovala..ucitelku ktora nemala dobre renome.deti nechodili na dvor za priazniveho pocasia. dieta bolo nou sikanovane urazala ho a tym padom vystavovala dieta stresom...ale..ucitelska mafia v tejto skole drzi pokope .viackrat som s nou mal konflikt a po dalsom zvazeni som dieta dal na inu zs kde uz je v pohode a tesi sa do skoly a na zaver uz aj upratovacky utekaju odtial co tam maju odkrutene dost rokov..takze je to na zamyslenie a nehovorim o vynasanai potravin riaditelkou ktorej to preslo asi ma niekoho za sebou..a co som pocul o zs Hroncova ze sa to tam dalo do poriadku a ciganov tam nieto..tolko moja skusenost..
@carda77 dobry den. Mam rovnaku skusenost s Park Angelinum. Dceru som musela prelozit inde pretoze na nas triedna ucitelka strasne tlacila aj napriek tomu ze dcera mala byt integrovana. Triedi im sice nerozbili no viem ze sa menili pani vychovavatelky, cize po 2 rokoch ako si deti urobili vztah im dali novu vychovavatelku, tiez nevidim normalny dovod. Mali sme neprijemne strety aj so skolnikom ktory na mna vybehol ked som isla s dcerou do satni so slovami"a ty co tu robis", ja som slusne odpovedala ze som prisla s dietatom do satne lebo sa tam same boji a on ma odtial zacala vyhadzovat ze tam nemam co hladat. Cela ta skola je uzamknuta, rodicom nepristupna. Okrem rodicovskych zdruzeni kde ste v triede vasho dietata ani neviete ako skola vyzera. Odisli sme s tazkym srdcom a zistili sme ze sme sa dva roky trapili zbytocne. Teraz mame uzasnu pani ucitelku ktora nezasypava deti kvantom uloh na doma co je dalsia z perliciek Angelinum. Cela skola je pristupna rodicom a otvorena, bez toho aby vystavali rady pri zvoncekoch vo vestibule. Atmosfera je ovela priatelskejsia. Cize za mna Park urcite nie.
@bibistec Dobrý večer áno Hroncova je dobra. Dala som dcéru preč ale teraz ľutujem lebo a riaditeľ žije pre deti a už som to tu písala predtým moja dcéra návštevovala Hroncovu. Myslela som ze je problém ale áno na Tomasikovu určite nedávajte deti. Hroncova ma viac možností pre deti a hlavne riaditeľa s dobrým 💗. Z mojej strany asi všetko pre rodicou

Dobry den
Chcem sa opytat na zs Hroncovu chcela by som tam presunut dceru aky je tam pristup ucitelov a deti v triede?
Este rozmyslam o sukromnej zs na SNP ak by niekto o nej vedel nieco tak nech napise?