icon

Základná škola Medzilaborecká v Bratislave

silviaby
15. jan 2014

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o názory a skúsenosti so ZŠ Medzilaborecká.
Ďakujem.

Strana
z2
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
sharmana
19. máj 2017

@janet24 a prečo nie drieňová? podľa mňa sú obe školy fajn. Ale strašne záleží, akú učiteľku dieťa vychytá.
Tento rok by mali otvárať 3 prvácke triedy na medzilaboreckej, takže väčšia šanca.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
sharmana
19. máj 2017

@zltyslonik to je možné, ale chodí tam kamarátkina dcéra a sú spokojní. Asi záleží viac na učitelovi, spolužiakoch... A samozrejme aj na tom, o aký problém ide.

shawn7
31. aug 2017

Dobrý večer, nemáte niekto skúsenosť s Mgr. Dziubanovou?

janet24
3. sep 2017

@shawn7 takze ste B cka podla mena.My ideme do C cky.

tappetty
14. sep 2017

@lilu777 ahoj , nemate niekto skusenosti s ucitelkou Mgr. Julia Pastorekova? Dakujem za akukolvek info

lilu777
17. okt 2017

Ahoj, vôbec nepoznám.

daneso
20. okt 2017

@tappetty ja mám mala môjho syna na druhej škole .... zážitok na celý život mám aj ja aj môj syn 😂😂😂.... už sme na druhej skole

tappetty
20. okt 2017

@lilu777 @daneso dakujem obom za odpoved, daneso - napisala som ti IP, please help ;DDD ,ja uz som zufalaaa , akakolvek info ma zaujma, my ju mame of septembra a tiez premyslam nad prekladom :{

janet24
21. okt 2017

@tappetty a oco ide preco si zufala

shawn7
21. okt 2017

@janet24 o áno sme Bcka. Ako sa Vám paci?

shawn7
7. nov 2017

@janet24 ahoj, chcem sa spýtať.... počula som o kiahnach, čo ma síce trápi no boli tuším medzi 2. alebo 3.tiakmi. No trápia ma viac vsi. Vraj su medzi prvákmi. Nemáte dáke info?

janet24
11. nov 2017

@shawn7 jezis nestras nepocula som o vsiach.Moja ma vlasy po zadok😃😃ale za to mame zltacku na skole v druhom rocniku niekde.

shawn7
12. nov 2017

Zltacku? Akože vedela som ze škola je náročná, ale toto všetko ako žltačka, vsi.... to je silne kafe.

shawn7
13. nov 2017

dnes to riaditelka potvrdila, resp. prisiel mail ..... no o zltacke pocuvam uz dlhsie, len to bolo v Raci.... Karlovke..... a teraz je to zrazu v ich skole.

janet24
16. nov 2017

@shawn7 ano a uz su dvaja chory.

shawn7
16. nov 2017

Ale nie, to ako ..... ? Sakra

shawn7
16. nov 2017

To už nie je klasifikovane ako epidémia ze by zavreli školu?

shawn7
16. nov 2017

A máte dáke bližšie info? Aspoň triedu?

janet24
16. nov 2017

@shawn7 nie neviem

sharmana
23. nov 2017

Žltačka zúri v celej Bratislave,oznam som videla aj v škôlke môjho syna, nie je to len v tejto škole. A ja viem zatial len o jednom prípade na 1. stupni. Ale mám známych, ktorých rodinní príslušníci to schytali v oktobri až traja a vôbec netušia kde. Ale jeden z nich bol v Rači na nejakých hodoch a vraj tam niekolko ludí ochorelo. Museli by zatvoriť všetky škôlky a školy a to je nemyslitelné. Inkubačná doba je až 50 dní, na 2 mesiace zatvoríme všetky školské zariadenia? Neviem teda kto by sa staral o tie deti doma. Kto sa obáva žltačky, treba sa dať zaočkovať. A kočky vši máte každú jesen na každej škole. Dcéra chodila do škôlky v inej časti Ružinova a tento oznam sa tam opakoval každý rok. Je to klasika, netreba z toho robiť horor.😉

janet24
23. nov 2017

@sharmana ja mam malu zaockovanu.Takze pohodka

shawn7
24. nov 2017

Len sa čudujem ze v 21 storočí este chodia ľudia so vsami vo vlasoch..... a u nás v škôlke žiadne vsi neboli, takze to nie je uplne ale ze uplne bežne.
A este niečo, nie vsetky deti môžu byt zaočkované. Takze tak.

sharmana
25. nov 2017

@shawn7 like na to, že nie všetky deti môžu byť zaočkované. A toto by mali vedieť aj lekári. U nás sa dali hned niektorí rodičia na očkovanie proti hep. A. Ja si to ešte rozmyslím. Predpokladám, že sa to v škole nerozšíri. Deti sa v škole učia a pokial sú z domu naučené si umyť po toalete ruky a pred každým jedlom, t.j. aj pred desiatou, tak to nechytia tak lahko. Horšie je to s chytaním nákupných košíkov a ked si detičky s neumytími rúčkami vypýtajú "rožok" či "koláčik" počas nákupu, čo je klasika hlavne u malých detí. Tí bezdomovci, s infikovanými rukami od výkalov a neviem akých iných ludských tekutín, to tam ochytajú a potom si detičky vychutnávajú svoje pečivko. Tam je problém. Lekárka nám toto potvrdila, že odtial sa to šíri v Bratislave.

Vši, no ja tiež neviem odkial sa to berie, ale tu je dobrý článok. Aj také krásne detské centrum s plyšovými hračkami, kobercami a podobne, aj odtial si to môže dieťa priniesť. Stačí, ak tam príde čo i len raz dieťa, ktorého rodičia majú nižší hygienicý štandart. Takéto dieťatko má súrodencov, ktorí to netušiac prinesú do školy a už je problém.

https://bratislava.sme.sk/c/6628775/servis-vsi-...

Strana
z2