icon

Základná škola Ostredkova - zoznam pre prváčika

alenka008
4. aug 2016

Prosim, nemate niekto nejaky zoznam, co vsetko treba nakupit pre prvacika? Mala nastupuje na ZS Ostredkovu, tak ak by bol odtial, bude super, a nie tak urcite pomoze aj iny. Dakujem!

m_
Odpoveď bola odstránená
marianna_peskova
5. aug 2016

Nie len do Google, ale aj na Modrom koníkovi je veľa podobných tém. 😎

alenka008
autor
5. aug 2016

@m_
@marianna_peskova chcela som idealne z Ostredkovej, ale neva, asi pojdem teda piodla nejakeho internetoveho zoznamu

m_
Odpoveď bola odstránená
zuzana8
12. aug 2016

@alenka008 moja chodí na Ostredkovu a toto sme dostali my od pani učiteľky minulý rok🙂 snáď pomôže

Pomôcky:
Zošity – každý zošit a učebnicu obaliť a podpísať
č. 511 (bez okrajov) – 8 ks na slovenský jazyk a prvouku
č. 513 (bez okrajov) – 2 ks na matematiku
č. 51 – 1 ks – notový zošit
č. 440 – 2 ks- veľký čistý zošit
Peračník a v ňom – 2 ks mäkké ceruzky, guma, pravítko 15 cm, nožnice (s tupým koncom), pastelky alebo ceruzky – 12 farieb (pero nie je ešte potrebné, neskôr budeme používať perá s náplňami, vhodné sú tie, ktoré sa dajú ergonomicky držať napr. od značky Stabilo)
Na výtvarnú výchovu – uloženie pomôcok (boxy) a časť pomôck zabezpečuje Elite English – zatiaľ pripraviť: 20 malých A4 výkresov, 20 kusov veľkých A3 výkresov, zvyšok bude upresnený
Na telesnú výchovu – vo vrecúšku, všetko podpísané:
biele tričko s krátkym rukávom, krátke nohavice alebo tepláky, mikina, športová obuv
Hygienické potreby – vo vrecúšku:
malý uteráčik (podpísaný), mydlo, toaletný papier, malý obrúsok pod desiatu, hygienické vreckovky (jeden balík mať vždy aj v taške), pohárik (nie je povinný)
Prezuvky

alenka008
autor
12. aug 2016

@zuzana8 Jeeej, super. sin poklad 🙂 Prosim, ci myslia pod pojmom uloženie pomôcok (boxy) ...to ake boxy maju na mysli? A nejake stetce a farby nebolo treba?

zuzana8
14. aug 2016

No moja chodi do anglickej triedy a tam potom tie boxy dostavali...farby temperky a stetce som jej kupila take klasicke

lusinda28
14. aug 2016

@alenka008 moja rada, počkaj všetko konkrétne sa dozviete 1. deň.. čo škola iné zvyky, som učiteľka a tiež budem v prvej triede, preto by som ti poradila prichystať aktovky, peracnik a zvyšok sa dozvies..

alenka008
autor
15. aug 2016

@lusinda28 vdaka 🙂

belusa
2. feb 2017

@zuzana8 ahoj a ste spokojný na ostredkovej? a bývate v danej lokalite lebo my nie ale zvažujem tú školu dakujem

zuzana8
2. feb 2017

@belusa ahoj, bývame v tej lokalite, takže je to spádová škola...a som spokojná...je tam veľa krúžkov, výborná pani učiteľka, pán vychovávateľ a dala som ju do AJ triedy. Aj dcére sa tam páči🙂

belusa
2. feb 2017

@zuzana8 no len sa bojím, že nás nevezmu ked nie sme spádová oblasť😕

puglifeforever
24. júl 2017

Ja som to mala super rodicia dali po 20€a ucitelka nam vsetko kupila...na 2.stupni si uz musime kupovat vsetko sami...