icon

Zamilovaný 12 ročný syn

diapavuch
31. júl 2014

Mám syna- Jakuba. Povedal mi že sa zamiloval do jedného dievčaťa. Samozrejme si vážim že mi to oznámil. Povedal mi aj kto to je. Myslela som si že niekto z triedy alebo zo školy. No žiaľ nie. Je to modelka, nemá dobré správanie.....Skrátka nie dobrá. Kubino je do nej celý "paf". Mám syna v tom nechať nech si sníva? Alebo mu mám tu dotyčnú vytĺcť z hlavy? Snažím sa ho pochopiť, pomôcť mu ale nedarí sa. ☹ ☹

ukulela
31. júl 2014

@diapavuch ja som sa len pytala ... a kedze je to takto - tak sa cudujem, ze sa vobec niecoho obavas - ze ti 12rocny utecie z domu ameriky, ci kde? ... ja som si myslela, ze je to realne dievca z okolia. ak sa tvoj syn "zamiluje" do zahranicnej modelky a ty to nevies zvladnut a odkomunikovat asi je niekde chyba .. jzamestnaj ho, rob mu program s rovestnikmi a rovestnickami a s novym serialom v septembri, ci novouseriou superstar si najde mlady novy objekt lasky

diapavuch
autor
31. júl 2014

@ukulela už sme boli v Uk (tam ona býva) bol na jej prehliadke ja neviem čo mu mám viac splniť

ukulela
31. júl 2014

@diapavuch tak sa necuduj, ked ho v tom podporujes 🙂 niekde sa asi deje chyba ...

diapavuch
autor
31. júl 2014

@ukulela toto bola jediná podpora inak ho od toho odhováram prečítal si články kde bola opitá ale povedal že aj tak ju miluje 🙄

terezka1947
31. júl 2014

@diapavuch ja by som mu uz neplnila nic...ja viem,vyznie to kruto 😒
ma 12r...tu naklonnost by som brala na vedomie,zbytocne to nejako vela neriesila,iba sledovala vsetko okolo
a nejako ho nasmerovala nebadane na nejaky konicek,vyplnila mu volny cas nejako zaujimavo-ale rozhodne nie s tym,ze by ma akoze na nu zabudnut....
je v takom veku teraz....alebo by som bola mozno za to,aby sa mu manzel viac venoval a vela volneho casu travili oni dvaja...nieoc spolocne si nasli....

ukulela
31. júl 2014

a co mu chces - zakazat 12rocnemu mokre sny? skratka z toho vyrastie a ty to prehanas.

diapavuch
autor
31. júl 2014

@terezka1947 snažím sa odpútať pozornosť a spočiatku som tomu nevenovala pozornosť ale bolo to neúnosné. Ja nechcem nech má syn za idol ženu ktorá pije a droguje ☹

diapavuch
autor
31. júl 2014

@ukulela práveže som si tiež myslela že s toho vyrastie ale žiaľ ho to stále drží a už dlho

whiterosses
31. júl 2014

treba ho nechať však je stále dieťa, aj ja som bola decko a mala som svoje lásky... prvá bola v školke, potom v škole, potom som ako 12ročná mala akože frajera a kadečo som zažila .. aj som plakala, ale určite by som nebola rada keby že sa mi do toho mama stará alebo kto... proste to k životu patrí, musí na to prísť sám že to asi nepôjde. nedostane žiadnu traumu .. však už ide pomaličky do puberty. teraz je zas iná mládež ako ked ja som bola v jeho veku. nestarajte sa, j aviem je to vaše dieťa ale ako píše pani vyššie , ja sa spýtam jedno hádam nechcete aby bol váš syn maminkin synáčik ?!!! ? lebo zatiaľ to len tak vyzerá .. nemôžte ho mať len pre seba on rastie ..pekný deň

jana_eyre
31. júl 2014

@diapavuch

ako sa da vytlct z hlavy zamilovanie? ved to same prejde, hlavne v takom veku.. pamatam si, ked som bola na zaciatku puberty tak som mala kamaratku a kamarata, ktori sa do seba zamilovali.. rodicia im to zakazovali a nic tym nedosiahli, akurat tak hadky a nenavist vlastnych deti..

boli to este deti, nerobili nic, co sa nema v tom veku a neskor sa rozisli.. zakazy rodicov boli uplne na nic, akurat tak na to, aby si zvysovali krvny tlak..

pokial ho dana dospela modelka nepozyva na kavu /co silne pochybujem, predpokladam, ze ani nevie, ze nejaky 12 rocny chlapec existuje / tak vobec nevidim dovod na to, aby sa zamilovanost syna nejako riesila..

terezka1947
31. júl 2014

@diapavuch jemu teraz nezalezi na jej duchovnych hodnotach 😀
a ver,ze muz si hlada zenu podla vzoru matky(vacsinou)...takze uz za 12 rokov nejaky vzor v tebe ma...takze neriesila by som nejake drogy atd nejakej vzdialenej modelky
jednoducho to velmi nerozvadzaj a pories volny cas...zapoj manzela...na urcite veci su muzi...oni tiez formuju synov,ich vztahy k zenam,atd....atd....a teraz muza-otca potrebuje este viac ako mamicku

diapavuch
autor
31. júl 2014

@terezka1947 muž ho v tom podporuje on ho chce ťahať do londýna.... tak neviem či som taká blbá že to nepochopím ☹ ☹

ukulela
31. júl 2014

@diapavuch pol puberty som si vyratavala o kolko je starsi Axl Rose a predstavovala si, ako po mna skoci do hladiska na koncerte a uz budeme navzdy spolu. tu jeho stephanie, co kracala ulickou vo svadobnych satach v Novemer rain by som odstrelila - a zijem, zdrava, s fungujucim sexualnym zivotom a rozrastajucou sa rodinou. zial, nasi nemali prachy na to, aby som sla na koncert G´n´R ... vezmi si poucenie z prispevkov, mlademu rob program, vychovavaj ho co najlepsie, aby vedel, co je dobre a co zle. potom ti o 10 rokov nedovedie domov zdrogovanu lesbicku,

terezka1947
31. júl 2014

@diapavuch hmmmmm....taaaaak potom ries manzela,nie syna ☹
akoze prepac,ale nechapem,preco to tvoj manzel riesi prave takto 😒 😕

aknad
31. júl 2014

ja dufam, ze je cela tato story vymyslena. lebo ak nahodou nie, tak asi nedokazes realne zhodnotit vzniknutu situaciu. a to ti moze v buducnosti priniest kopu ovela vacsich problemov ako tento..
@diapavuch

jana_eyre
31. júl 2014

a teraz som si precitala, ze ona vlastne nie je nejaka z vaseho okolia, ale modelka zo sveta.. ved kazdy ma predsa nejaky ideal v tom veku, je to uplne normalne a to, ze pije neznamena, ze zacne aj on..

ja som mala v tom veku ideal bona z U2, strasne sa mi pacil a tiez som o nom pocitala vselico.. napr. ked bol este na strednej ohadzoval sa hovnami so spoluziakmi, ked sa trocha opil.. ale zato ma vobec nenapadlo sa opit a ohadzovat hovnami 😀 /ak som sa opila, bolo to z uplne inych dovodov/.. inak bono sa mi paci ako muz doteraz, aj U2 obcas pocuvam, ale zeby mi nejako ovplyvnil zivot povedat nemozem..

ale mama ma teda nikdy nezobrala na koncert, hoci som chcela a zijem.. takze podla mna mu plnit nic nemusis, nech si lepi plagaty a sniva, cita si clanky a pozera klipy..

terezka1947
31. júl 2014

@ukulela hehheeeeeheee,ja som isla do Spanielska s tym,ze ma niekde uvidi princ Philipe 😀 zalubi sa a ....
tiez som mala asi 12r. 😀
bohuzial......osud nebol priaznivy....akurat vtedy bol s rdoicmi na nejakej zahranicnej navsteve 😀 😀 😀
inak by ste mali MK kamosku princeznu 😀 😀 😀 😀 😀 😀(nooo,urcite) 😀 😀 😀

diapavuch
autor
31. júl 2014

@ukulela to dúfam ale 3 roky ju obdivuje a 1rok je zamilovaný a to je na začiatku puberty.... no uvidíme najhoršie je že chce nosiť značky ako Cara 😒 iné sú zlé, má rád modu ako ona a v škole sa mu za to posmievajú

diapavuch
autor
31. júl 2014

@aknad bohužiaľ vymyslená nie je

ukulela
31. júl 2014

@aknad nechcela som byt prva, co to napise ... ale ano, tiez som naznacila, ze ak je toto real, vacsi problem ako syn ma matka ...

terezka1947
31. júl 2014

@ukulela som rada,ze tiez nemam sama taky pocit 😒

mawka
31. júl 2014

@diapavuch holt, mas vytrvaleho syna. 😀 skus terapiu sokom. najdi nejake video, kde jeho milovana Cara grca ozrata, myslim, ze niekde take boli, sak jej je plny web, najdi mu videa ako koncia zavislaci a nech je to hoci aj krute, ze co robia drogy s krasnymi zenami, najdi mu xy pripadov a potom ho nechaj tak, aby to spracoval. a potom sa ho po par dnoch opytaj, ci to naozaj chce.

moj syn mi, konecne, zacal pred mesiacom jest maso. vies co som urobila? ukazala som mu na kost vychudnute deti v afrike. umierajuce od hladu. pustila som mu to najdojemnejsie video ake som nasla. maly potom plakal pri obede a historicky snad prvy krat zjedol bez slova vsetko, co mal na tanieri vratane nim nenavideneho masa.

bolo to krute, ale dosiahla som svoje a v nom sa pohlo svedomie. niekedy šoková terapia je lepsia ako nekonecne riesenia.
skus.

diapavuch
autor
31. júl 2014

@ukulela tak ho mám nechať tak.... nech po nej opakuje?? ☹

diapavuch
autor
31. júl 2014

@mawka videl fotky, čítal články no žiaľ nepomohlo

ukulela
31. júl 2014

@terezka1947 ja som roky lutovala, ze princ wiliam je odo mna mladsi 🙂

lvka
31. júl 2014

@ukulela to by sme boli veeeelke konkurentky keby sme sa v puberte poznali 🙂))) lebo tu "trapku" v tych nadhernych svadobnych satach som neznasala ani ja :DDDD
no ale.... seriozne... mne sa nahodou celkom paci manzelov pristup... chlapcovi "splni sen" a musi mu byt jasne ze z 12rocnej lasky nebude nic... napr.... "love actually" -> ten "nevlastny otec" toho chlapca tiez donutil aby isiel na letisko za svojou "laskou" a dal jej pusu (ano jasne film, ale mozno to manzel berie tak isto).... pretoze VIE ze chalan z toho vyrastie a mozno o mesiac to bude zase niektora ina modelka....
inak.... seriozne sa bavime o takejto veci?
@diapavuch

mawka
31. júl 2014

@ukulela 😀 aj ja som ho zrala. plus teda brandona walsha 😀 vsetky milovali zleho chlapca dylana, ale ja stelesnenie dobra brandona. taku mam predstavu o idealnom chlapovi, ze asi preto narazam na samych "dylanov" ... ci dilinov? 😀

moj otec cely zivot miluje moju mamu a tinu turner. ma jej platne, CD, plagaty v dielni, neskonale obdivuje jej nohy..no co uz narobime, ze ano 😀

terezka1947
31. júl 2014

@ukulela 😀 😀 😀 😀 😀
ja mam "polahcujucu okolnost"pri navsetve Spanielska 😀 😀 😀 😀
lebo dovolenky vybrali rodicia,ja som len spojila dobre s uzitocnym(co ak) 😀 😀 😀 😀 😀
a vidis to.... 😀
ale nemam pocit,ze toto je realita...a ak aj je...nechapem reakciu jej manzela....alebo chapem? 😕
neviem,ja mam iba maleho chlapca....a teda nijake pubertacke skusenosti,no stale tvrdim,ze detom a najma v puberte treba spravne usmernovat a vyuzivat volny cas deti....a venovat sa im-tak dospelacky-a v tomto pripade by som bola za zbytocne neriesenie mamou...ale sikovne zapojenie otca...atd

ukulela
31. júl 2014

@diapavuch jezisu kriste - su prazdniny, posli ho s muzom/rodinou na hory, na tury, zapis ho na sportove kruzky, naucte ho liezt po skalach (lezenie milujem), pre mna za mna kupte rogalo - to mi chces povedat, ze sa so svojim synom ty a manzel nebavite o nicom inom ako o 20rocnej sfetovanej modelke v londyne? v tom pripade mate v rodine problem ... odtrhni ho od TV a od netu- aj seba a travte cas inac. zapoj ho do starostlivosto o dieta ... mas este mesiac prazdnin ...

diapavuch
autor
31. júl 2014

@lvka Dúfam že s tým vyrastením máš pravdu. Ale obdivuje ju 3 roky takže neviem či ho to len tak prejde. Každopádne dúfam že áno. Mrzí ma to, že Jakub má "nápadníčky" on je pekný, elegantne oblečený a slušný a preto ho chcú spolužiačky. On ich odmieta že miluje len jedinú. Mohol by chodiť s reálnou osobou ale on len mrhá čas na tú modelku. Má vyhradené 3 hodiny denne na PC a on celý čas pozerá na jej fotky.