Žiaci v triedach už nebudú musieť nosiť rúška, zhodlo sa konzílium
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2040245_zia...
Jedna pani mi tu včera napísala, načo stuchat do osieho hniezda......Presne pre toto!
Ako som tvrdila, ak osy ohrozujú moje deti, oplatí sa proti nim bojovať.
Kto chce nech diskutuje. Kto nechce nemusí. Kto si myslí že zas zbytočná diskusia, nech si myslí.....
@jaroe vieš ono to už x mesiacov, pomaly to rátame na roky 😢 funguje stále dookola systémom: o meter povolim....o dva metre pritiahnem....o meter povolim....o dva pritiahnem.....
Asi aj práve preto toto čo sa deje ľudia pomaly prijímajú za svoju realitu v tichosti.
Asi to bude pre niektorých kruté prirovnanie, ale presne ako keď cvicis psa. Naučí sa, že sadni znamená odmenu, tak skúšas ďalší trik, už vie ľahnúť, brechat na povel, jedlo zje keď mu dovolíš.... a už len stačí že vidí vrecko s odmenou či ruku, v ktorej aj tak nič nie je a spraví čokoľvek...
O pár hodín aj tak túto diskusiu zmažú. Tak prajem pekný večer a objektívny pohľad.
@jankapepe keď si pozriete na FB video v profile MIRO HEREDOŠ-RODIČIA_ NA MIKASOVOM URADE SA RUSKA NENOSIA. Tak pochopíte, prečo, zrazu.
@pohodickasrandicka ono je to asi skôr skrz žalôb na školy, úrad a tak,zo strany rodičov.
@pohodickasrandicka to video som tu zdieľala predvčerom. Diskusiu zmazali. Vraj tu je podobných dosť bol dôvod.
za mňa račej rúška v triedach ako opäť zatvorené triedy/školy....každé A má ja svoje B, stačí 1 pozitívne dieťa v triede a zasa zatvoria minimálne celú triedu a nie ja družinu(spojené triedy), prípadne celú školu
Zase zmenený nadpis.... prečo??
Nadpis, ako aj podstata debaty nie je o ruskach v triede! Je o tom že: ,, pichať do osieho hniezda sa predsa len oplatilo,,
@jana005 mna by skor zaujimalo ze preco boli len 2 dni v triede, sak pred nastupom sa ma otestovat dieta a izolovat a potom ako zrazu uz po 2 dnoch zistili ze je pozitivne. Niektorych rodicov prefackat. A ano ruska v triedach su somarina, nakolko aj tak spolu v triee desiatuju a vtedy ruska nemaju. A potom si sparaju v nose, smrkaju a kadeco. Deti nie su uvedomely dospely co dodrziava poctivo rusko na nose. A potom si to este navzajom ochytaju a zase strcia ruky do ust a do nosa. Uplne zbytocne ich trapit ruskami, aj tak tu koronu nakoniec donesu domov
@katulienkax tiež nechápem, do piatku mali karanténu, potom bol víkend, v pondelok boli v škole, v utorok už ten spolužiak neprišiel do školy a poobede, okolo tretej už písali, že sú zase v karanténe.
Čiže zase ďalších desať dní, do budúceho štvrtka sú doma.
Dobrý deň som povedala učiteľka že je nejslabsi si dovolím povedať zo triedy 17 deti a že je slabí a pod prosím vás je prvák malý chodí dom že stále len jeden chlapec ho saká svacinu hodil o zem a učiteľka me povedala že oni sa striedajú na chodbe na dozore že sa nedá strážiť to povedzte me názor privát mesic teraz druhý škole