icon

Známkovanie hudobnej výchovy frustruje deti

21. jan 2024

Baby uz je to na smiech ale trojky na vysvedceni z hudobnej vychovy je ina kava.Nie jeden ziak,ale polovica triedy.Deti hudobnu nenavidia.Taky vylev.

Strana
z2
summer23456
22. jan 2024

@simca06022011 niektorým učiteľom asi preskakuje, ja si pamätám,že na základnej som sa jeden rok stredoveká pred vytváraniu,brucho ma bolelo od strachu,kresliť neviem vôbec,ostatné predmety som mala jednotky,dvojky a nad vytváraniu jazdy týždeň nervy. Dvojhodinovka bola ako celá večnosť pre mňa.

simca06022011
22. jan 2024

@summer23456 nam neznamkovali vychovy nikdy, dokonca ani na strednej sme nemali znamkovanu telesnu.. nechapem na co... a aj keby, proste ked vedela ucitelka, ze mam nervu z kladiny, aj ked hocico ine odcvicim, preco by mi mala davat 5ky... to je taka somraina.. a rovnako ohodnocovenie obrazkov, tvorby.. ako to vie ona objektivne ohodnotit... to ako napr projekt na informatike, lebo vraj nepacili sa obrazky a pod.. alebo zle vybraty "objekt", ak ked si mali vybrat deti co len chceli... Proste ak sa nieco neda objektivne zhodnotit, napr. dobry /zly vysledok, dobra/zla odpoved, vobec by sa to podla mna nemalo znamkovat. A ked.. tak by nemal mat ucitel problem obhajit preco to znamkoval ako znamkoval.

kp7333
22. jan 2024

Nechapem, ze este niekto znamkuje vychovy. Ucitelia by si mali uvedomit, ze cielom tychto predmetov je vzbudit v detoch zaujem o sport, hudbu ci vytvarne umenie. Nemalo by to byt o hodnoteni talentu ci snahy.

summer23456
22. jan 2024

@simca06022011
@kp7333 je to fakt na hlavu podľa mňa, no čo narobíme. U nás sa znamkuje všetko, tv, vv, aj náboženstvo.

autor
22. jan 2024

@simca06022011 aj toto pozname ze robia v dvojiciach a jedna ma 1 a druha 2

solida1
22. jan 2024

@kika2565 tak môj syn teda tiež dostal päťku z domácej úlohy z výtvarnej výchovy, pretože pani učiteľka povedala, že ona si to inak predstavovala 😁. Naj na tom všetkom bolo, že ako jeden z mála vôbec mal domácu úlohu 😁

Strana
z2