Známkovanie hudobnej výchovy frustruje deti
Baby uz je to na smiech ale trojky na vysvedceni z hudobnej vychovy je ina kava.Nie jeden ziak,ale polovica triedy.Deti hudobnu nenavidia.Taky vylev.
@summer23456 nam neznamkovali vychovy nikdy, dokonca ani na strednej sme nemali znamkovanu telesnu.. nechapem na co... a aj keby, proste ked vedela ucitelka, ze mam nervu z kladiny, aj ked hocico ine odcvicim, preco by mi mala davat 5ky... to je taka somraina.. a rovnako ohodnocovenie obrazkov, tvorby.. ako to vie ona objektivne ohodnotit... to ako napr projekt na informatike, lebo vraj nepacili sa obrazky a pod.. alebo zle vybraty "objekt", ak ked si mali vybrat deti co len chceli... Proste ak sa nieco neda objektivne zhodnotit, napr. dobry /zly vysledok, dobra/zla odpoved, vobec by sa to podla mna nemalo znamkovat. A ked.. tak by nemal mat ucitel problem obhajit preco to znamkoval ako znamkoval.
Nechapem, ze este niekto znamkuje vychovy. Ucitelia by si mali uvedomit, ze cielom tychto predmetov je vzbudit v detoch zaujem o sport, hudbu ci vytvarne umenie. Nemalo by to byt o hodnoteni talentu ci snahy.
@simca06022011
@kp7333 je to fakt na hlavu podľa mňa, no čo narobíme. U nás sa znamkuje všetko, tv, vv, aj náboženstvo.
@simca06022011 aj toto pozname ze robia v dvojiciach a jedna ma 1 a druha 2

@simca06022011 niektorým učiteľom asi preskakuje, ja si pamätám,že na základnej som sa jeden rok stredoveká pred vytváraniu,brucho ma bolelo od strachu,kresliť neviem vôbec,ostatné predmety som mala jednotky,dvojky a nad vytváraniu jazdy týždeň nervy. Dvojhodinovka bola ako celá večnosť pre mňa.