ZŠ na Odborárskej ulici. Máte s ňou skúsenosť?
Pozná niekto túto školu? Je to bilingválna škola. Ak má niekto nejaké skúsenosti, tak dajte vedieť
@enji38 my už nemáme berlitz........ale ani si teraz nespomeniem, ako sa volá tá nová.....je to taký starší pánko 🙂
naši majú p.uč pálenikovú, dcéra je s ňou spokojná......
@enji38 a paleniková ich učí čo? len anglinu?
áno len AJ
Dobrý den, je tu niekto, kto dáva od septembra svoje dieta má tuto školu? Počula som, že ťa bilingualna anglicka trieda sa nebude otvárať!!!??? Máte o tom niekto info?
Chodil som do tejto školy od ročníka 1965-66. Boli sme na tejto škole prvými prvákmi. Na obedy sme chodili na ZDŠ Gottwaldova ul. /teraz ul. 17. novembra/ a učili sme sa aj v soboty. Školu som ukončil pred 40 rokmi. Dnes už ostali len krásne spomienky...
Z vlastnej skúsenosti škôlku neodporúčam!!!
Moje dieta navstevuje Odborarsku v AJ......neodporucam.....chystame zmenit zs!!!!!!
Zienka5 a prečo chcete zmeniť?
viete mi poradit, syn ide od septembra do prvej triedy a rozmyslam, ze ci ho mam dat do normálnej alebo anglickej triedy. Skola je Odborárska 2 v Bratislava . Skusenosti so skolou a poplatky. Velmi by som bola vdacna. Dakujem.
@beatrix1985 ja rozmyslam o nej tiez, nezistili ste nejake info? Mna by najviac zaujimalo, co sa stane s dietatom, ktore by sa tam nedostalo pre nedostatok miesta? Vratia ho automaticky na spadovu skolu alebo kam potom s nim? Zo zakona mozeme podat podat iba 1 prihlasku... vie vase dietatko po anglicky? Dakujem za info 🙂
@anella07 moj syn chodi na anglictinu, anglicka trieda je iba do piatej triedy, potom sa spoja, ak chce tam nadalej ostat, alebo ist na gymnazium, to sa mi paci, ze je ich len do 10 ziakov, ale stoji 100 eur mesacne, v normalnej triede v 1 rocniku je ich 22 najviac nato je zakon, na zakladnu skolu mozes podat viac prihlasok, ale v prvom rade beru deti s trvalim pobytom , to neplati tusim pre anglicku triedu, ale niesom si ista, zapis na skole je 6 -7 februara v piatok je od 14- 18 hodiny a v sobotu od8-12, musis doniest rodny list a obciansky.
@beatrix1985 ďakujem za info ohľadom tej anglickej triedy, som nevedela, že ich je tam len 10 😲 Chceli by sme tam ísť na DOD a potom na zápis. Práveže všade som čítala, že zo zákona môžem podať iba 1 prihlášku na základnú školu... a aj pre ten nízky počet žiakov v triede sa bojím, že by mi ho nezobrali, tak čo sa stane potom? My sme z obvodu III ako škola, tak neviem, či to zaváži, len to nie je naša "spádová" škola. Tých 100 eur je len ako školné, dobre tomu rozumiem? A plus ešte obedy. Ďakujem 🙂
@anella07 nevies kedy je DOD , mojho syna asi zoberu prednostne, lebo mi na tej ulici aj byvame, ale este vaham stale ci ho dat alebo nie
@beatrix1985 20.1.2015 8-12h. A ak sa môžem spýtať nad akou školou ešte uvažujete? Ja som rozmýšlala aj nad tou českou alebo našou spádovou...
@anella07 mam si vybrat z 8 skol, vobec neviem, spadova je odborarska, skola je na inej urovny ked sme s manzelom tam chodili, Anglictinu maju 3 krat do tyzdna, od piateho rocnika maju na vyber nemcinu alebo spanielcinu
@beatrix1985 na odobrárskej nie je ani jedna trieda, kde by bolo len 10 detí, väčšinou je to okolo 15-17, ale to je minimum, sú tiredy, kde je ich vyše 20 a to je normálne. školné nieje 100, ale 166.
@daniela1978 dieta ti tam chodi ked vies kolko ich tam je,aj v tej anglickej je tam tolko deti, myslela som, ze ich je menej , pitala som sa znamej, tak ona mi to povedala, zaco sa tam tak vela plati.
@beatrix1985 ano chodí mi tam dieťa do anglickej triedy. platí sa za tu angličtinu, ktorú majú navyše s lektorom a potom za akože pomôcky....keď sme tam nastupovali, bolo to úplne o niečom inom.........
@daniela1978 nepaci sa ti to tam,kolko je deti v jeho triede, pocula som, ze je to len do 5 triedy a potom sa spoja, alebo idu na gymnazium, ako to riesit ty, dakujem
My meníme školu a nie sme sami....... To hovorí za všetko. Este neviem kam pôjdeme .......
@daniela1978 nepaci sa ti skola ,alebo len ta anglicka trieda
@beatrix1985 je to tažké takto povedať, lebo každému vyhovuje niečo iné, ale je nás viac rodičov, ktorí chcú preradiť deti inde. Už to nie je to, co to bolo......
@daniela1978 mozem sa opytat v ktorom rocniku ste? Dakujem 🙂
@daniela1978 co sa ti tam nepaci
Dnes sme sa tam boli pozriet, kedze sme sa prestahovali a potrebujem rychlo umiestnit syna do skoly, do 2. rocnika. Uplna katastrofa. Pani riaditelka bola cela divna, bola prekvapena ze sme prisli aj so synom. Ved predsa nastupuje tam on, tak by bolo dobre keby sa aj on pozrel na skolu, zaujima nas ako rodicov aj jeho nazor. Rozpravala uplne nepodstatne veci a na dolezite veci som sa musela pytat sama. Vobec sme z tej skoly nemali dobry pocit. Uplny chaos. Vsade, na chodbach aj v triede. Mali sme moznost nahliadnut aj na vyucovanie ale vobec som nemala pocit ze by to pani ucitelka mala pod kontrolou, deti sa spravali hrozne. Vela vietnamskych a cinskych deti. Vsetci sme sa zhodli ze do tejto skoly by sme syna nedali, syn suhlasil.
Po skúsenostiach s MŠ a aj ZŠ neodporúčam.
Môj syn zmenil školu teraz 1.4.2017 kvôli šikane. Riaditeľka nič nerieši a klame.
A o škôlke sa tiež rýchlo vyjadrím. Na deti tam len a len kričia a moje deti tam odmietajú chodiť.
Na živo som sama videla ako jedna z učitelieka lomcuje s malým chlapcom. A moje deti mi hneď v aute referujú co sa deje tam. Som rada ze od Septembra moje deti prestupuje na inú školu a škôlku.
A ked sa mam vyjadrit k tej anglickej triede. Neodporúčam lebo tie deti si tam môžu robit co chcú aj šikanovať spolužiakov.
Ale Ačkary su pre riaditeľku len odpad a nič viac. Riaditeľka tých z Be vyzlieka z búnd,olapava ich pusinkuje.. toto mi pride docela uz ujete. Hlave olapa tých co ich rodiča maju love.
Ta uz by mala opustiť tuto školu lebo ju len a len tu školu ničí. Učiteľov prijma nevzdelaných co nevedia naučiť latku a niektorí učitelia aj šikanujú deti.
@ajca123 Dobrý den môžem sa neako bližšie popýtat na zš? teda chodilo tam vaše dieta ano?? A do tej Anglickej triedy či klasickej?? A kolko sa plati celkovo za školu mesačne myslim v tej klasickej triede strava-zrpš atd... moc vopred dakujem a môžem sa spýtat ak budem ešte niečo potrebovat vediet?

no ked mali ísť do piatej zostalo ich len 8 a tak ich spojili s A, Aj mali dalej ako predtým z berlitz plus zvlášť bio a geo s tou čiastočnou aj, teraz v šiestej si už zvykla, vyniká v aj, ale uvažujeme o berlitz externe, tiež uvidíme