ZŠ v Liptovskom Mikuláši a ich recenzie

elissa
17. júl 2018

Dobrý deň,

chcela by som sa vás opýtať na vaše skúsenosti a názory zákl. škôl v LM? Ktorú by ste odporučili pre 12r. dieťa ( 2.stupeň)? Sťahujeme sa totiž a neviem sa rozhodnúť pre akú školu?

Vopred ďakujem za vaše odpovede.

ibrunova
24. júl 2018

@elissa Ahoj, podľa toho, kam v LM sa sťahujete..

miricka77
24. júl 2018

@elissa a kde budete byvat?

elissa
autor
26. júl 2018

Ešte sa nevieme presne rozhodnúť, buď pri Trnovci alebo oproti autobusovej stanici. Chceli by sme niekde kde by mala blízko do školy, a v tichej lokalite kde nie je rušno

ibrunova
26. júl 2018

@elissa tak potom napíš, kde bývate.. Lebo Trnovec je už mimo mesta, zo stanice by som ja dala dieťa na čs. Brigády alebo na evanjelickú, tá je pri stanici, ak nemáš problém s nábožkom..

miricka77
26. júl 2018

@elissa Pri stanici to isto nebude ticha lokalita,ved tam je hluk.Blizko stanice je Evanjelicka,chodi tam priatelova neter,ale podla mna to nieje az taka super skola.pomerne blizko tam mas aj Demänovsku cestu,to je vraj velmi dobra skola,ale aj Csl.brigady je dobra skola.Z Trnovca by to bolo asi jedno,kam sa odvezie autobusom.
My byvame na Nabrezi,syn chodi na M.R.Martakovej,ja som spokojna.Je to skola so sportovym zameranim.A ma teraz noveho spoluziaka(idu byt deviataci)a ten byva pri stanici az.Ale je hokejista,preto chodi na ich skolu.
Daj potom vediet,ako ste sa rozhodli.

elissa
autor
29. júl 2018

Tak chceli by sme blízko mesta, nie priamo v centre a v tichej lokalite. Nevieme sa rozhodnúť, moc to tam nepoznáme. Veď ak máš nejaký typ, kľudne napíš, budem len rada.