icon

3-eurový poplatok na Temu

7. feb 2026

Zdravím, neviete ako presne a tým 3 € poplatkom na Tému,... Našla som, že ak objednám 10 tričiek bude 3 €
Ak 5 tričiek a 5 nohavíc, tak zaplatím 6 €. Ja objednávam hlavne veci tak na tvorenie, tak preto sa pýtam.

anonym_ae5045
7. feb 2026

@anonym_autor tých 10 tričiek musí byť rovnaká veľkosť rovnakého druhu

autor
7. feb 2026
@anonym_ae5045

@anonym_autor tých 10 tričiek musí byť rovnaká veľkosť rovnakého druhu

@anonym_ae5045 dúfam že aspoň farba môže byť iná. 🤣 Aj, keď teda tričká som ešte neobjednavala.🙂

renesance80
8. feb 2026

@anonym_autor podla poctu balikov do ktorych to zabalia

autor
8. feb 2026
@renesance80

@anonym_autor podla poctu balikov do ktorych to zabalia

@renesance80 čítala som, že to tak nebude. Že budú spoplatnené druhy. A

autor
8. feb 2026

Na otázku aké budú nové poplatky odpovedal al takto:

rozculena
8. feb 2026

že clo

sticker
trisha_r
8. feb 2026

@anonym_autor jedine o čo im ide je nás okradnúť o ďalšie peniaze. Hrajú sa na to,že im vadia džady z Číny , ale už im nevadí keď to nakúpia slovenskí obchodníci a predávajú to so 100 až 200 % rabatom lebo to je vlastne "biznis". To je rovnaké slovo ako lobbing, vlastne
pôvodne ide o obyčajné podplácanie, čo je vlastne trestné. Stačí to inak pomenovať. Aplaudujem Slovenskej republike aj celej zasratej EÚ, z ktorej mi je každý deň na vracanie.

dollyzv
8. feb 2026

Uz len dúfať ze budú mat európske sklady dovtedy😂

autor
9. feb 2026
@dollyzv

Uz len dúfať ze budú mat európske sklady dovtedy😂

@dollyzv už majú, len keď som objednávala vyvýšený záhon z lokálneho skladu tak bol o 5 € drahší, ako keby išiel po zemi z normálneho.

autor
9. feb 2026
@trisha_r

@anonym_autor jedine o čo im ide je nás okradnúť o ďalšie peniaze. Hrajú sa na to,že im vadia džady z Číny , ale už im nevadí keď to nakúpia slovenskí obchodníci a predávajú to so 100 až 200 % rabatom lebo to je vlastne "biznis". To je rovnaké slovo ako lobbing, vlastne
pôvodne ide o obyčajné podplácanie, čo je vlastne trestné. Stačí to inak pomenovať. Aplaudujem Slovenskej republike aj celej zasratej EÚ, z ktorej mi je každý deň na vracanie.

@trisha_r presne tak, naobjednavaný tovar z Číny a tu to na FB a na V ... predávajú, že super kvalita.🙈

renesance80
12. feb 2026
@anonym_autor

Na otázku aké budú nové poplatky odpovedal al takto:

@anonym_autor vkuse sa mi to oplati , slovaci odtial nakupuju vo velkom prebalia a predaju o tristo percent drahsie to iste

moncura1
19. mar 2026

Dnes dávali v telke,že 3€ bude za každú kategóriu🙈🙈🙈