Ako odstrániť čip z oblečenia zakúpeného online?
kúpila som si bundu cez internet - a prišla mi s čipom 🤦♀️ nemáte skúsenosti, či mi to odstránia hocikde na hociktorej predajni?
raz sa mi to stalo keď som objednávala z eshopu, ale oni mali aj kamenné predajne, tak som sa tam dotrepala aj z faktúrou a odčipovali mi to.
ale teraz som objednávala z eshopu bez kamennej predajne 😏
“bloček” mám, veď mám fa z eshopu…
@biba_18 skus čínsky obchod na blízku
Mne sa to raz stalo a na informáciách v tescu mi to odcipovali. Nechceli ani faktúru, len som vysvetlila čo sa stalo.
díky, vyskúšam teda 👍
inak by ma porazilo kebyže mám ísť s tým čipom zajtra lyžovať 🤦♀️ lebo vtedy som s tým lyžovala, nebolo mi to vidieť na nohaviciach - ale toto je viditeľné 😂😂
inak by ma porazilo kebyže mám ísť s tým čipom zajtra lyžovať 🤦♀️ lebo vtedy som s tým lyžovala, nebolo mi to vidieť na nohaviciach - ale toto je viditeľné 😂😂
@biba_18 ja aj dcéra sme dostali ale tento rok oblečenie s čipom od svokra, dala som ho dole kombinačkami, už v tom mám ,,prax,, raz kúpila.dcéra.riflovy overal v Krakowe a zabudli jej dať dole, druhý krát druhá dcéra v Rumunsku a ani raz si neodložili bloka.mala.som iba pohyb na úcte
Riešila som minulý týždeň. Muž zobral kombinačky a odcvakol. Len to išlo ťažšie. Máš silného chlapa?😁😁
Buchni ten čip pár krát poriadne o zem, stôl. Magnet sa rozpadne a pustí tu ihlu
Ja som to urobila kladivom, keď mi zabudli dať čip dole
@biba_18 vidličkami - video na YouTube dom našla. A keď už boli tie časti dosť ďaleko, tak som to cvakla takými kliešťami 😀
My sme odstraňovali kliešťami a kladivom
@biba_18 mne raz sused dával dole s kombinackami 😄
Na internete su na to navody,najlepsi je s vidlickami,funguje to.
@biba_18
Kaslat na to ze to vidno, ale do kazdeho obchodu co vojdes to zacne biipat, mne sa to stalo s penazenkou ale ma ani nenapadlo ze to penazenka robi
@anonym_5400f5 ☺️ s tým nevojdem, fakt je to viditeľné uprostred chrbta..
a nebudem to skúšať svojpomocne, taká drahá bunda, nestála pár eur 😏 tak pojdem po obchodoch, no…
@biba_18 Aspoň by si bola zaujimava na lyžovacke, po tebe, by uz každý lyžoval, len s čipom...🤣😂
a odpísal mi eshop, mi vrátia 50€ ako kompenzáciu 😲

Nie v kazdej predajni sa to da, cipy su rozne. Navyse, nemalo by sa to bez blocka.