icon

Ako sedia veľkostne rifle zo Zary?

Dnes o 19:47

Ahojte. Prosím o radu: ako sedia velkostne rifle zo Zary ? Chcem objednať tieto, len teda ešte som zo Zary nebrala. Zvyčajne nosím 38..Ďakujem za komenty k veci 😉

anonym_8c695e
Dnes o 19:50

@anonym_autor ahoj, o číslo väčšie beriem vždy. Ja mám veľk. 40 a Zara musím mať 42
A aj veci pre deti beriem o číslo väčšie

prasiatko30
Dnes o 20:01

Zalezi od strihu

petamich
Dnes o 20:07

Zalezi od strihu, niektore sedia presne na velkost co nosim a niektore treba o cislo vacsie, tie viac skinny zvycajne sedia, tie kadeake momfit a co ja viem co potrebujem vacsie.

prasiatko30
Dnes o 20:11

Na stitkoch mas geometricke tvary
🔺 - velkost je vacsia ako bezna velkost
◼️- bezna velkost
🔴 - mensia ako bezna velkost

weleda123
Dnes o 20:12

Záleží od strihu, nie len pri Zare ale celkovo. Ja mám rifle aj 38ky aj 40ky. Konkrétne Zaru kupujem malej dcére a vždy o číslo väčšie. Zdajú sa mi tie veci oproti iným značkám menšie.

prasiatko30
Dnes o 20:17

Niekedy je to vidno aj na tych stitkoch na app

minenkaa
Dnes o 20:27

Objednaj dve veľkosti a tu čo ti nebude sedieť vráť

anonym_b0edab
Dnes o 20:33

Zara je v tomto velmi komplikovaná.
Mam veľkosť 36. Zo zary mi sedia aj 34, aj 40tky🤷‍♀️

lasona
Dnes o 20:39

Zara ma za mna divne číslovanie. Normálne nosím xs, s...a kolko krat musim vziat L aby mi to bolo dobre....a plus vela veci mi tam vobec nesedí...pritom inde nemam problem

anonym_e9f48d
Dnes o 21:17

Ahoj. Za mňa tiež si objednaj radšej dve rôzne a vráť. Dcere veľkosť sedí vždy. Ja v zare (ako čítam vyššie asijediná :D ) objednávam o číslo menšie, nosím väčšinou 40/M, v zare mi stačí aj 38 občas aj 36 oblečenie. 🤷

autor
Dnes o 21:39
@prasiatko30

Na stitkoch mas geometricke tvary
🔺 - velkost je vacsia ako bezna velkost
◼️- bezna velkost
🔴 - mensia ako bezna velkost

@prasiatko30 ďakujem, no tieto som chcela, ale tak teraz už fakt neviem...

autor
Dnes o 21:41
@anonym_e9f48d

Ahoj. Za mňa tiež si objednaj radšej dve rôzne a vráť. Dcere veľkosť sedí vždy. Ja v zare (ako čítam vyššie asijediná :D ) objednávam o číslo menšie, nosím väčšinou 40/M, v zare mi stačí aj 38 občas aj 36 oblečenie. 🤷

@anonym_8c695e
@petamich
@weleda123
@minenkaa
@anonym_b0edab
@lasona
@anonym_e9f48d
Ďakujem vám 😊

sovica
Dnes o 22:36

@anonym_autor A keď pozrieš rozmery pri tých rifliach, nepomôže ti to? Pozerám, že majú len 1% elastanu, takže počítaj s tým, že budú skôr pevnejšie a veľmi ich nenatiahneš. Aj keď si myslím, že tieto budú asi klasická veľkosť, keďže sú označené len Z-kom, ale ako radia niektoré kočky, asi by som objednala radšej dve veľkosti a vyskúšaš, čo ti sadne. Všimni si, že každý model je označený TRF, ZW a Z.

To geometrické označenie na Zara štítkoch nemá nič spoločné s veľkosťami. Ide o označenie kolekcie - ● ZW (Zara Woman) - oblečenie môže byť voľnejšie alebo má klasickú veľkosť, zaujímavejšie strihy, lepší materiál a vyššia cena, ■ Z (Zara Basic) - základné kúsky, priemerná cena, zväčša bežná veľkosť, ale môže sa tiež líšiť a ▲ TRF - pre mladšie ročníky a preto môže byť oblečenie tesnejšie/menšie a nižšia cena.