Dá sa vám objednať z Hebe?
Ahojte, už 3 dni sa snažím objednať z hebe, skúsila som už všetky druhy dopravy, aj platba kartou aj dobierka a nejde , ked dam platbu vráti ma to do košíka. Skúsila som to aj cez PC sa prihlásiť znovu a robí to iste. Nemáte niektorá skúsenosti?
@anonym_autor napodobne, plus slubili, ze mi do mailu napisu, preco to nejde a nic, ale zistila som, ze maju same negativne recenzie v poslednej dobe, tak ruky prec od nich, aj som rada, ze som nezaplatila vopred, tiez som skusala vsetky miesta, ale len dobierku som chcela...
@anonym_autor napodobne, plus slubili, ze mi do mailu napisu, preco to nejde a nic, ale zistila som, ze maju same negativne recenzie v poslednej dobe, tak ruky prec od nich, aj som rada, ze som nezaplatila vopred, tiez som skusala vsetky miesta, ale len dobierku som chcela...
@mirkawaw Ja uz mam balik doma. Objednavam opakovane a vzdy je vsetko v poriadku.
@mandzula no momentalne neexistuje od nich nieco objednat...v kazdom pripade, tie negativne recenzie hovoria za vsetko, ja davam ruky prec, velmi neprofesionalny pristup...
@mirkawaw Neviem, ci sa bavime o tom istom Hebe, lebo na Heureke vidim hodnotenie 4,7 a citam, ze zakaznici su spokojni, ak maju nejaky problem, Hebe im odpoveda a ponuka riesenie. Popravde som prekvapena, ze ma mat Hebe negativne recenzie, objednavala som uz x-krat a vzdy bolo vsetko 100 %. Vyskusala som aj teraz nakupnu cestu a pustilo ma az po potvrdenie objednavky.

Pred hodinou som objednala a všetko bolo v poriadku.