Doručenie tovaru z kaufland.sk pri platbe vopred
Ked ste si niečo kupili z kaufland.sk za kolko vam prišiel tovar ? Platila som dopredu .
@sima979797 ja som takto rok a pol dozadu objednal a prišlo mi to do pár dní, za mňa spokojnosť
@sima979797 platba na dobierku a tovar doviezli na tretí deň od dodávateľa zo Slovínska.
Ja som objednavala pred asi 2 tyzdnami tovar v hodnote cca 150 eur, predajca bol z Nemecka. Bala som sa, ale riskla som 😀 😀 Objednavku mi dorucili mi v piatok, vsetko v poriadku
Ja som objednavala pred asi 2 tyzdnami tovar v hodnote cca 150 eur, predajca bol z Nemecka. Bala som sa, ale riskla som 😀 😀 Objednavku mi dorucili mi v piatok, vsetko v poriadku
@blondiee83 taktiez za 150 e som objednala vianocnu sneziacu lampu 😆 a ze odosielatel kaufland nemecko a opravneny zastupca nejaky činan😳
@blondiee83 taktiez za 150 e som objednala vianocnu sneziacu lampu 😆 a ze odosielatel kaufland nemecko a opravneny zastupca nejaky činan😳
@sima979797 budem drzat palce , nech he to vsetko v pohode

@sima979797 majú tam často že tovar je u dodávateľa takže sa dodacie lehoty budú veľmi líšiť. Spoliehala by som sa na dátum predpokladanéhp doručenia ktoré tam väčšinou píše