Je Allegro spoľahlivé? Skúsenosti s online nákupom elektroniky
Ahojte, chcel by som sa opytat , prave by som si chcel kupit novy mobil, na alze ten dany model nepredavaju, chcel by som sa spytat ak mate skusenosti ze ci sa to oplati, lebo ten mobil je aj vyrazne lacnejsi ako na inych strankach ci to nieje nejaky ofajč “fake” dakujem
Nie,nieje, sú tam fejky🥺
Teda aj fejky
Allegro len zastresuje obchodnikov. Ak niekto predava fejk, budes reklamovat priamo u predajcu
za mňa super, objednávam pravidelne- syn si objednal pc zostavu a bez problémov. treba pozrerať aj hodnotenia predajcov. ale s poliakmi ja osobne mám výborné skúsenosti
Objednávam pravidelne a zatiaľ len dobré skúsenosti. Vždy si ale pozriem recenzie na predajcov a aj sortiment, aký ponúka. Nikdy neobjednam od niekoho, kto má "vsehochut" sortimentu, to presne zaváňa podvodom. Najprv som objednávala hlavne veci ako veľké balenia perkarbonatu alebo piesok pre mačky. Lebo som tiež nemala dôveru. Ale teda časom už som objednala aj elektroniku a zatiaľ všetko ok. Tiež vlasovú kozmetiku kupujem už len tam, majú mega balenie môjho obľúbeného šampónu a stojí toľko, ako polovičná verzia z našich e-shopov.

Allegro je len trhovisko, je tam kopec predajcov. Ja osobne mám len dobré skúsenosti, najmä s PL predajcami. Treba si dobre popozerať, či to nie je používané zariadenie, replika atd.