icon

Je Temu bezpečný e-shop na nákup?

Včera o 14:52

Objednavate si z Temu? ešte som nikdy neobjednala a ceny za tie isté produkty sú aj lacnejšie ako na Allegro.

klotildabazarik
Včera o 14:58

@anonym_autor milion ludi z tade objdnava denne, a mozes platiť aj na dobierku

slavomira236
Včera o 15:01

@anonym_autor objednavala som zatial 3 krat take prkotinky pera do skoly obaly skla na telefon labububu oblecenie pokemon albumy...da sa aj dobierka. Teraz idem potah ma novy usiak objednat

hytal
Včera o 15:25

Manžel zvykne objednávať dáke drobnosti, čo sa týka auta a chalupy. Zatiaľ všetko v poriadku.

lalala2020
Včera o 15:27

@anonym_autor aj vracajú peniaze

chrobak7
Včera o 15:35

@anonym_autor Temu nie je e-shop. Temu je trhovisko. Temu je len platforma, kde predávajú tisícky predajcov, rovnako ako Aliexpress alebo Allegro.

Temu si ale stráži to, že kto cez neho predáva. Ak má niekto zlé hodnotenie, tak cez Temu nemôže predávať.

Takže je možné povedať, že Temu je bezpečné trhovisko. Kľudne tam môžeš nakupovať. Z Temu som už objednal kopec vecí a všetky dorazili v poriadku a načas.

anonym_4fcdea
Včera o 16:03
@chrobak7

@anonym_autor Temu nie je e-shop. Temu je trhovisko. Temu je len platforma, kde predávajú tisícky predajcov, rovnako ako Aliexpress alebo Allegro.

Temu si ale stráži to, že kto cez neho predáva. Ak má niekto zlé hodnotenie, tak cez Temu nemôže predávať.

Takže je možné povedať, že Temu je bezpečné trhovisko. Kľudne tam môžeš nakupovať. Z Temu som už objednal kopec vecí a všetky dorazili v poriadku a načas.

@chrobak7 môžu tam predávať aj falšovatelia značiek

a samozrejme na trhovisku nikto nekontroluje zdravotnú nezávadnosť, môžu tovar vyrábať aj z odpadu, len aby bola nízka cena

vikusjk
Včera o 16:16

@anonym_autor temu je vlastne novodoby aliexpres 😀 ale k tvojej otazke ano, objednavam odtial cca raz mesacne, nepaci sa mi, ze platba prebehne bez dodatocneho overenia v appke banky, ale tak co narobim

anonym_4fcdea
Včera o 16:25
@vikusjk

@anonym_autor temu je vlastne novodoby aliexpres 😀 ale k tvojej otazke ano, objednavam odtial cca raz mesacne, nepaci sa mi, ze platba prebehne bez dodatocneho overenia v appke banky, ale tak co narobim

@vikusjk dodatočné overenie si určuje obchodník či ho chce používať alebo nie
preto na internetové nákupy treba používať samostatnú kartu s nízkym limitom, ktorú v prípade zneužitia zrušíš a neohrozíš svoju hlavnú kartu

anonym_96b89c
Včera o 16:26

A este, kludne, jednoducho vratis, bez poplatku, do par dni bratia peniaze

anonym_d551f5
Včera o 16:33

Tiez som sa bala,ale nastudovala som si,ako tam nakupovat bezpecne. Platim len cez virtualnu kartu,kde mam obmedzeny limit a v pohode. Co sa mi nepacili,vratila som,okamzite vratili peniaze,doprava tam aj spat zadarmo. Nemas co stratit.

vorkola
Včera o 16:48
@slavomira236

@anonym_autor objednavala som zatial 3 krat take prkotinky pera do skoly obaly skla na telefon labububu oblecenie pokemon albumy...da sa aj dobierka. Teraz idem potah ma novy usiak objednat

@slavomira236 Prosim ta,kolko am stoji ten potah ? nedas foto, ako to vyzera,aka farba ? dakujem vopred

slavomira236
Včera o 16:54
@vorkola

@slavomira236 Prosim ta,kolko am stoji ten potah ? nedas foto, ako to vyzera,aka farba ? dakujem vopred

@vorkola napriklad..je tam toho vela

anonym_2c27dd
Včera o 23:26

@anonym_autor Úplne v pohode..moji doma vela objednávajú aj deti ako darčeky srandičky a všetko ok.Ja som.si vianočnú výzdobu, obliečky vianočné a super. Teraz mi prišla krásna búdka pre vtáky na,záhradu.Za mňa spokojnosť 🙃