icon

Kde je lepšie rezervovať ubytovanie: Booking alebo Zľavomat?

Včera o 10:37

Zdravím, chcem sa opýtať,je lepšie kupovať ubytovanie cez b alebo zľ.?Hlavne v prípade ,že vám do toho niečo príde,a nemôžete ísť ? Ďakujem

anonym_709051
Včera o 10:41

treba si pozrieť podmienky storna
na bookingu je možnost rezervácie bez platenia vopred ale je to drahšie
zlavomat má voucher ktorý sa dá použiť do určitého termínu a storno podmienky si určuje dané ubytovanie tieto dve platformy sú dost rozdielne a nedá sa povedať čo je lepšie

anonym_7ed8d3
Včera o 10:42

@anonym_autor za mňa skôr booking a najlacnejšie to často býva priamo cez hotelovú stránku 🙂.

ibrunova
Včera o 10:46

Sú to dve platformy s rôznym princípom

muchotrafka298
Včera o 12:32

Toto sa neda porovnavat, su to uplne odlisne veci.

autor
Včera o 12:34
@anonym_709051

treba si pozrieť podmienky storna
na bookingu je možnost rezervácie bez platenia vopred ale je to drahšie
zlavomat má voucher ktorý sa dá použiť do určitého termínu a storno podmienky si určuje dané ubytovanie tieto dve platformy sú dost rozdielne a nedá sa povedať čo je lepšie

@anonym_709051 ďakujem

autor
Včera o 12:35
@anonym_7ed8d3

@anonym_autor za mňa skôr booking a najlacnejšie to často býva priamo cez hotelovú stránku 🙂.

@anonym_7ed8d3 myslíš,že je to lacnejšie ako cez Zľavomat?

autor
Včera o 12:36
@ibrunova

Sú to dve platformy s rôznym princípom

@ibrunova veď preto sa pýtam,čo je lepšie

muchotrafka298
Včera o 12:40

Ved to je jasne,ze asi je lepsi booking, kedze tam je siroka ponuka roznych moznosti ubytovania v roznych krajinach sveta.
Co mas na Zlavomate? Par ponuk od penzionov alebo hotelov, ktore nevedia inac obsadit kapacity, len tym, ze si tam ludia kupia zlavnene pobyty a v ubytovani si dohodnu termin po zakupeni vouchera, ktory plati urcitu dobu.
Nie vzdy je lacnejsie rezervovat v hoteli priamo ako cez booking, niekedy ano, niekedy nie.

anonym_7ed8d3
Včera o 12:43
@anonym_autor

@anonym_7ed8d3 myslíš,že je to lacnejšie ako cez Zľavomat?

@anonym_autor áno, neraz sa mi to vyplatilo pozrieť

lucialutt
Včera o 13:16

@anonym_autor ja pozriem cenu cez booking, Zľavomat a následne píšem email do penziónu alebo hotela,akú majú cenu ony.a potom si vyberiem