Kde je lepšie rezervovať ubytovanie: Booking alebo Zľavomat?
Zdravím, chcem sa opýtať,je lepšie kupovať ubytovanie cez b alebo zľ.?Hlavne v prípade ,že vám do toho niečo príde,a nemôžete ísť ? Ďakujem
@anonym_autor za mňa skôr booking a najlacnejšie to často býva priamo cez hotelovú stránku 🙂.
Sú to dve platformy s rôznym princípom
Toto sa neda porovnavat, su to uplne odlisne veci.
treba si pozrieť podmienky storna
na bookingu je možnost rezervácie bez platenia vopred ale je to drahšie
zlavomat má voucher ktorý sa dá použiť do určitého termínu a storno podmienky si určuje dané ubytovanie tieto dve platformy sú dost rozdielne a nedá sa povedať čo je lepšie
@anonym_709051 ďakujem
@anonym_autor za mňa skôr booking a najlacnejšie to často býva priamo cez hotelovú stránku 🙂.
@anonym_7ed8d3 myslíš,že je to lacnejšie ako cez Zľavomat?
Sú to dve platformy s rôznym princípom
@ibrunova veď preto sa pýtam,čo je lepšie
Ved to je jasne,ze asi je lepsi booking, kedze tam je siroka ponuka roznych moznosti ubytovania v roznych krajinach sveta.
Co mas na Zlavomate? Par ponuk od penzionov alebo hotelov, ktore nevedia inac obsadit kapacity, len tym, ze si tam ludia kupia zlavnene pobyty a v ubytovani si dohodnu termin po zakupeni vouchera, ktory plati urcitu dobu.
Nie vzdy je lacnejsie rezervovat v hoteli priamo ako cez booking, niekedy ano, niekedy nie.
@anonym_7ed8d3 myslíš,že je to lacnejšie ako cez Zľavomat?
@anonym_autor áno, neraz sa mi to vyplatilo pozrieť
@anonym_autor ja pozriem cenu cez booking, Zľavomat a následne píšem email do penziónu alebo hotela,akú majú cenu ony.a potom si vyberiem

treba si pozrieť podmienky storna
na bookingu je možnost rezervácie bez platenia vopred ale je to drahšie
zlavomat má voucher ktorý sa dá použiť do určitého termínu a storno podmienky si určuje dané ubytovanie tieto dve platformy sú dost rozdielne a nedá sa povedať čo je lepšie