Kde kúpiť samostatné obliečky na paplón online?
Ahojte,
viete poradit nejakú overenú internetovú stránku kde sa dajú kúpiť oddelene obliečky na paplón a vankúš? Nie ako set.
@anonym_autor myslim, že som tak nevidela.Jedine si dať ušiť. Kvoli čomu to tak chceš?
@kabinka11 toto aj mna zaujima kde by sa dali kupit osobitne. Mne napr vacsinou nevyhovuje velkost vankusa 70x90cm, pouzivame male.
@anonym_autor myslim, že som tak nevidela.Jedine si dať ušiť. Kvoli čomu to tak chceš?
@kabinka11 muž používa veľkú perinu pre seba na dvojlôžko. Ja malú. On zas nemá veľký vankúš. Ten mám len ja. Keď kúpim set tak mi ostanú navyše návliečky na vankúše. Ale lacnejšie ozaj bude kúpiť to všetko v kope a niečo vymyslieť s tými vankúšmi.
@kabinka11 muž používa veľkú perinu pre seba na dvojlôžko. Ja malú. On zas nemá veľký vankúš. Ten mám len ja. Keď kúpim set tak mi ostanú navyše návliečky na vankúše. Ale lacnejšie ozaj bude kúpiť to všetko v kope a niečo vymyslieť s tými vankúšmi.
@anonym_autor skus sa popytat niekde, kde siju obliecky, ci by ti neusili iba to, co potrebujes
@anonym_autor skus sa spytaat emi sk. Ja si tam davam sit plachty ns mieru.mozno vedua usit mensi vankus
My máme tiež iný rozmer vankúšov a davam si ich
vždy prešiť.Nestojí to majland.Samostatné som nevidela.Iba tu na mk v bazare , akebo v sekáči.
Ďakujem za nápafy. Skúsim popozerať.