Kto používa nejaké špecifické stránky na predaj fotiek chodidiel?
Zdravim, niekto kto používa nejaké špecifické stránky na predaj fotiek chodidiel ? A ako vám to vynáša oplatí sa s tým začať. Odporučte nejaké dôveryhodné stránky.
@annajanova budeš to mať na živnosť alebo chceš založiť s.r.o.?
@anonym_eed340 nie len tak ako na nete alebo appke nejakej predávať ale mam normálnu prácu
@anonym_eed340 nie len tak ako na nete alebo appke nejakej predávať ale mam normálnu prácu
@annajanova aj taketo zarobky musis danit, su na to stranky ale potrebuju od teba obciansky preukaz...ked to chces len na cierno, tak si proste musis najst nejakeho zufalca, ktory ti bude bud pposileat peniaze na ucet, ale to zisti lahko tvoje meno, alebo ti to bude napriklad platit kryptom (co sa obavam ze nevies ako funguje ked sa vobec pytas kde predavat fotky).
Trh je celkom presyteny, musela by si mat bud vynimocne krasne chodila, alebo naopak extremne hnusne nechutne, aby bol niekto ochotny zaplatit.
@annajanova telegram, of. Sprav si pay pal
WTF?
Holanoha s. r. o nie zlý nápad
@annajanova Založ si účet na Chaturbate, môžeš predávať nohy, ruky ... čo len chceš. Môžeš byť pekná, mladá, škaredá, stará .. kupujú všetko. Len musíš zaujať.
Holanoha s. r. o nie zlý nápad
@anonym_b791b9 originalnejsie by bolo Nahanoha, s.r.o. 😀
@anonym_b791b9 originalnejsie by bolo Nahanoha, s.r.o. 😀
@anjelok to mi nepríde až tak vtipne, každopádne je voľne 😂
@annajanova Založ si účet na Chaturbate, môžeš predávať nohy, ruky ... čo len chceš. Môžeš byť pekná, mladá, škaredá, stará .. kupujú všetko. Len musíš zaujať.
@anonym_c99cb6 predala by som tam dámske gaťky z r.1950? 😄. Vážne, mám úplne nové, doma ušité.
@anonym_c99cb6 predala by som tam dámske gaťky z r.1950? 😄. Vážne, mám úplne nové, doma ušité.
@anonym_5e6f0c nové nemajú takú hodnotu ako použité a nevypraté, vtedy im stúpa hodnota
nos ich týždeň a potom ich draho predáš 😀

@annajanova budeš to mať na živnosť alebo chceš založiť s.r.o.?