Kupujúci neprišiel
Ahojte , chcem sa iba opytať, či sa vám to niektorej nestalo, poprípade čo si o tom myslíte..Na bazosi mám par inzeratov, buď posielam postou alebo prídu osobne..Vždy vsetko prebehlo O.k...či to boli korčule, lego, oblečko..pred pár dňami som sa dohodla s jedným pánom , že teda príde osobne, dnes sme si to potvrdili..Opýtal si adresu akože dáva do navigacie a že dojde o 15 minút. Prešli 4 hodiny..Nikde nikto...Ani nezavolal, ani nepísal...Asi zrušim osobný odber...Neviem či sa zabával alebo čo...Resp.čo tým akože chcel docieliť...ďakujem za názor
moja mama raz chcela darovat chladnicku, tiez nam volali, ze su na ceste, a doteraz neprisli, uz je to tak cca 20 rokov 😂
@anonym_autor mohlo sa .u niečo stať napríklad
@anos18 nemyslim...neviem preco...ale cosi mi vravi, ze bol divny🫣
moja mama raz chcela darovat chladnicku, tiez nam volali, ze su na ceste, a doteraz neprisli, uz je to tak cca 20 rokov 😂
@liz_lemon to važne? Teraz lutujen ze ma moju adresu🫣
@anonym_autor a neskusila si mu zavolat?
@liz_lemon manzel nebol doma, tak radsej nie...Mne sa zdal dost divny po mobile, stale spominal akusi priatelku co ju ide vyzdvihnut odnekial..a tvrdil ze pride za 15 minut, tak som nemala dovod nejak neverit, a povedal ze je na ceste...len nechapem o co mu islo😅🤣😂
Nič nezvyčajné :D My predávame nejaké autá čo sú nazvyš a často kupujúci zavolá že príde zajtra... potom zavolá, že už vyberá peniaze a vyráža ... no a nepríde nik :D
V podstate to robí cca 1 z 5 záujemcov.
Tzv vymlcanie😅prisposobis program podla pana velkomozneho a ten sa nedostavi🥱ale ze si aj dohaduju biznisy v tomto pocasi, rano v spravach zhavarovana zena, brala ju sanitka, dieta v sedane ok. Pokial netreba, nevystrkat cumak z domu. Zivot first, veci pockaju. ❄️❄️❄️
Tzv vymlcanie😅prisposobis program podla pana velkomozneho a ten sa nedostavi🥱ale ze si aj dohaduju biznisy v tomto pocasi, rano v spravach zhavarovana zena, brala ju sanitka, dieta v sedane ok. Pokial netreba, nevystrkat cumak z domu. Zivot first, veci pockaju. ❄️❄️❄️
@anonym_8d11ad ano prisposobila...ledva sme urobili nakup a neskor som zacala piect..bo panko nedosiel😅🤣😂takze vladtne nic nezvycajne sa mi nestalo🫣
@anonym_autor úplná klasika, pri predaji auta nám to spravilo asi 10 ľudí.
@anonym_autor úplná klasika, pri predaji auta nám to spravilo asi 10 ľudí.
@sajmi to važne? Neviem co z toho maju ti ludia..asi len zábava🫣
Bežne neprídu, aj voľno som si zobrala, aj som ich doma čakala a neprišli. Ja som predávala veľa vecí, keďze som sa sťahovala - chladnička, sporák, mikrovlnka, komody, oblečenie. Čo ja som s nimi pozažívala...
Každú chvíľu, hlavne chlapi.
V bazari človek stretne všetko možné... minulú nedeľu som kupovala jednu vec, hneď v nedeľu v noci to poslal (???), v pondelok sa ma pýtal či balík prišiel.... hovorím že za jeden deň určite nie a mimochodom má sledovacie číslo. A odpovedal mi že by som mala napísať´ prepravnej spoločnosti a pýtať sa kde presne sa balík nachádza o_o A keď to prišlo a normálne som sa musela postaviť a ísť to vyzdvihnúť to okamžite, lebo chlap ma bombardoval správami.
Ďalšia pani kúpila vec, hneď ako poslala peniaze som to zabalila a poslala. Možno bola hodina a pol medzi kúpou a poslaním. Keď som sa vrátila z pošty, tak ma čakalo asi 20 správ, že kedy pošlem, mienim to vôbec poslať, ako som ju okradla o peniaze, spŕška nadávok....
Niektorí sú úplne piánko pohoda a niektorí nie. Bazárový predaj je vždy zážitok :D
@anonym_autor ja som kvoli tomu prestala darovat veci v darovacej skupine
Tiez sa mi to stalo cez bazos, darovala som nepotrebny nabytok. Zaujemca zavolal, ze uz je ceste, potom dlho nic a mobil uz mal vypnuty. Zaujimave...
Dakujem vsetkym za skusenosti..fakt som necakala tolko prispevkov🫣
Otec ma chovnu stanicu jazvecikov, stenata vybookovane este pred haranim. Chlap si raz takto zajednal stena, cely cas komunikoval, dovedal sa. V case odberu telefonat, ze uz je na ceste. Cestuje dodnes.
@anonym_autor ak sa dá, nedavaj presnu adresu, daj par vchodov dalej a tolko sa prejdi, alebo si dohodni uplne inu adresu a dojdi tam autom, nemusi vediet, kde bývaš.
tiez sa mi stalo pri predaji auta cez bazos, mal prísť, uz bol daný čas aj adresa a vobec neprišiel
Existujú takýto, hm, ako ich pekne nazvat, zbabelci..je najmenej napísať - prepáčte, neprídem, rozmyslel som si to.
@anonym_autor ak sa dá, nedavaj presnu adresu, daj par vchodov dalej a tolko sa prejdi, alebo si dohodni uplne inu adresu a dojdi tam autom, nemusi vediet, kde bývaš.
tiez sa mi stalo pri predaji auta cez bazos, mal prísť, uz bol daný čas aj adresa a vobec neprišiel
@zmrzlinka8 aj tak niekedy robim...lenze je zima, tak reku ze len vybehnem, ale nevadi...poucila som sa
Ja som raz nieco predavala cez V... zaujemca bol z nasej obce, dala som adresu a neskor vyhrazky, ze ak to nedonesiem, podpalia mi dom.. bezne aj cez FB ked nieco darujem, hned plno sprav, ja sprosta si vybavim home office aby som to mohla odovzdat a v ten den ani obraz, ani zvuk.. takze vela veci ide smer komunal alebo humana, zial...
@anonym_autor mne tak chodili na obhliadku auta za 750€, 4 sú dodnes na ceste😂🤣
Dakujem vsetkym za skusenosti..fakt som necakala tolko prispevkov🫣
@anonym_autor este su aj paranoidni, lebo poculi, ze aj b... s by mali danit😅chlapik si dohodol miesto-Nivy, pred notariatom, ja tam spacirujem ako na vazenskom dvorku a on ma pozoruje spoza bucka, ked usudil, ze asi nie som z danoveho, vyliezol. Hlavne, aby nemusel udat adresu trval na osobnom predani. Potom pri mail komunikacii z dalsim nechtiac zapol kopiu pre mna a chodilo mi 3 dni, co si pisu🤣aj s adresou...
Nič nezvyčajné :D My predávame nejaké autá čo sú nazvyš a často kupujúci zavolá že príde zajtra... potom zavolá, že už vyberá peniaze a vyráža ... no a nepríde nik :D
V podstate to robí cca 1 z 5 záujemcov.
@procrastique ti kupci aut.🙄 manželovi volal jeden, ze nemá auto, lebo sa mu pokazilo, či muž príde osobne. Tak sa trepal 20km, nechcel, ale ja som ho donútila, ze však nech ide vyskusat. Nazivo čistý dement, čo sa mu furt niečo nepacilo a po hodine napisal mužovi, ze mu dá o 1000 eur menej. Manzel nasraty, ani mu na to neodpisal
Toľkokrát sa mi stalo... ale nikdy nedávam svoju adresu, vždy blízky lidl alebo poštu. Sú tam parkoviská, tak si kľudne môžu ľudia pre veci prísť.
A mimochodom, stáva sa nám pomerne často, že nám ľudia neprídu ani na obhliadky, ktoré hodinu vopred potvrdili. Niektorí ľudia sú zvláštni.
Raz jeden volal v autobuse, ze uz je na ceste, ze asi za 10 minut pride, lebo ze uz je na ... namesti. A my vsetci okolo neho kukame co trepe, lebo len na to namestie to bolo este minimalne 10 min. Ale nikto mu nic nepovedal, akor na seba sme pozerali. 🙂
@anonym_autor ja som raz predavala obraz za 10 €. Zavolala mi pani ze si ide preň a neprisla. Po 2tyzdnoch sa ozvala ci ho mam. Samozrejme sa uz predal a este sa namna vykricala ze povedala ze ide.

@anonym_autor mohlo sa .u niečo stať napríklad