icon

Máte skúsenosti s e-shopom ruzashop.sk?

poleva
Dnes o 10:25

Dobrý deň, má niekto skúsenosti s týmto eshopom? Su z Ružomberka...Obliečky, utierky, atď..Maily vôbec nereaguju, mobil nedvíhajú...došiel 1 mail pred 8 dňami, že piatok dôjde kurier, ale ani obraz ani zvuk...Zato na negatívne komentare na Fb reagujú hneď- a to mazaním.Ďakujem

anonym_e453a5
Dnes o 10:43

@poleva ja som kedysi od nich rada kupovala najmä plachty. Ale raz som potrebovala zrušiť objednávku. Tak mí ju zrušili, ale že ma blokujú a nemôžem u nich nakupovať. 🤣🤣🤣 Bolo to v čase korony. A teraz mi zase chodia emaily od nich. Aktuálne nemám skúsenosť, ale zvláštní mi prišli.

poleva
autor
Dnes o 10:55
@anonym_e453a5

@poleva ja som kedysi od nich rada kupovala najmä plachty. Ale raz som potrebovala zrušiť objednávku. Tak mí ju zrušili, ale že ma blokujú a nemôžem u nich nakupovať. 🤣🤣🤣 Bolo to v čase korony. A teraz mi zase chodia emaily od nich. Aktuálne nemám skúsenosť, ale zvláštní mi prišli.

@anonym_e453a5 ano su neprofesionalni..A to objednavam kadečo a dosť, a vždy mi príde každá notifikácia a tu nič a zakaznicky servis 0 bodov

poleva
autor
Dnes o 10:56
@anonym_e453a5

@anonym_e453a5 cize normalne vyhrážky😅🤣ze nemozete nakupovať😅🤣😂no uz som pocula kadeco ale toto este nie🫣

lucka_ke
Dnes o 11:03

neobjednávala som od nich, ale už som čítala, že na polyester našijú štítok bavlna a podobne

anonym_e453a5
Dnes o 11:03
@poleva

@anonym_e453a5 cize normalne vyhrážky😅🤣ze nemozete nakupovať😅🤣😂no uz som pocula kadeco ale toto este nie🫣

@poleva nie vyhrážky. Len, že mi blokujú email, alebo také niečo. Už si dobre nepamätám. 😁 Tak už radšej nekupujem od nich. No recenzie nemajú moc dobré.

poleva
autor
Dnes o 12:06
@lucka_ke

neobjednávala som od nich, ale už som čítala, že na polyester našijú štítok bavlna a podobne

@lucka_ke uz ma zablokovali na Fb🫣

poleva
autor
Dnes o 12:07
@anonym_e453a5

@poleva nie vyhrážky. Len, že mi blokujú email, alebo také niečo. Už si dobre nepamätám. 😁 Tak už radšej nekupujem od nich. No recenzie nemajú moc dobré.

@anonym_e453a5 uz ma zablokovali...cize podvodnici su to

anonym_e453a5
Dnes o 13:03
@poleva

@anonym_e453a5 uz ma zablokovali...cize podvodnici su to

@poleva ty máš u nich zaplatený tovar?

poleva
autor
Dnes o 14:15
@anonym_e453a5

@poleva ty máš u nich zaplatený tovar?

@anonym_e453a5 u nich sa neda platit vopred...asi vedia preco😆🤣🤣😂lebo poslú velky makovy alebo hrbu šmejdu