Nakupovali ste zo stránky Ksisters?
Objednával niekto j tejto stránky ?
Ďakujem vám a môžem sa spýtať či produkty reálne aj niečo pomáhajú ? Máte s nejakými konkrétnymi skúsenosť
Bola by som rada za nejakú recenziu
Hľadám si krémy na veasky a vyskúšala ich milión drahe aj lacné ale teraz sa mi táto stránka objavila.na fb tak chcela by som vyskúšať ale neviem nič o ich kozmetike
Ďakujem vám a môžem sa spýtať či produkty reálne aj niečo pomáhajú ? Máte s nejakými konkrétnymi skúsenosť
Hľadám si krémy na veasky a vyskúšala ich milión drahe aj lacné ale teraz sa mi táto stránka objavila.na fb tak chcela by som vyskúšať ale neviem nič o ich kozmetike
@anze25 ak prevencia na vrasky, tak hydratacia, spf, retinol, ak uz vrasky mas, tak ich kozmetika nevyhladi
@anze25 podľa mňa majú dobrú kozmetiku, pomer cena výkon je fajn ale nie žiadny krém vrásky nevyhladí ani drahý ani lacný 🙂 ja používam hlavne značku Medicube alebo Medipeel. Mám určite lepšiu kvalitu pleti, póry mi to minimalizovalo ale vrásky sú odolné.
@anze25 krém na vrásky neexistuje... existuje len prevencia pred vráskami a to je krém spf50, denne a stále...na noc retinal
Ano, kupujem tam pravidelne, velmi rychle dodanie a vzdy kopec vzoriek, co iste potesi.. Kozmeticke produkty neurobia ziadne zazraky, ani tie korejske, ani ziadne ine. Ale pomozu pleti, aby ostala hydratovana, spomalilo sa starnutie a pod.. Akoze ak cakas, ze ti nejake serum vyhladi vrasky, tak na to zabudni. Niekedy sa vrasky "vyhladia" tym, ze je plet hydratovana a k tomu ti tie kremy a sera pomozu. Ale nejake zazracne zmiznutie necakaj. Ja si vyberam podla ucinnych latok, teraz skusam nejaky pdrn krem - som podlahla influencerkam 😂 Ten, co som kupila, je uplne lahunky krem, moja plet ho vcucne hned, takze som spokojna. Ale ci to ma aj realne ucinky, to fakt neviem. Co vidim, tak je to, ze odkedy sa poriadne staram, tak mam plet viac zjednotenu, taku ziarivejsiu, nemavam vobec vyrazky a aj pory sa mi trochu stiahli.. Ak chces, sleduj na Instagrame denikamalik - je to mlada baba, studuje kozmeticku chemiu a dava zaujimave prispevky, rozobera ucinne latky. Mne sa tento jej pristup paci, nie su to len nejake dohady, kedze cela kozmetika je proste o chemii - o tom, ako ktora latka co sposobuje..

Ano, viackrat. Vsetko v poriadku, ziaden problem, dodanie do par dni.