icon

Podvodná stránka na chudnutie schudnizostolicky.com

mevelin
19. jan 2026

Ahojte babiny, chcem sa vas opytat prosim pekne opytat ci ste nenarazili na tuto webovu stranku? schudnizostolicky.com Ja som na nu klikla cez instagram, velmi mi pride podivna a mam taky pocit ako keby to bol podvod alebo take nieco, ani tam nie je sk na konci ale com. Moc tam toho nie je, rozne sluby o chudnuti, obrazky z googelu a zrazu, ze mam zaplatit za nejaky plan na chudnutie 27 eur co mi pride strasne vela. Na chvilu som sa aj zlakla, ze mi to nieco ztrhne z uctu. Stretli ste sa s nicim podobnym? Chcem sa opytat ale tiez dat do povedomia pre ostatne baby nech sa tomu vyvarujete. Musim si davat pozor na co tukam.
Vopred dakujem zlaticka🙂

Podvodná stránka na chudnutie schudnizostolicky.com
mevelin
autor
19. jan 2026

Manzel Janko mi akurat teraz hovoril asi to bude podvod, ze obchodnych v podmienkach dole srocka ani neexistuje a je tam meno nejaky Marian Adamko, PDF E-booky s.r.o.
Neviem či ste o nom poculi ci nerobi podvody, aj vam to pride divne??

mondolina
19. jan 2026

@mevelin
toto sa fakt môžeš opýtať?

anonym_bf19a3
19. jan 2026

Ešteže si v skupine Januárovky 2027

mevelin
autor
19. jan 2026
@mondolina

@mevelin
toto sa fakt môžeš opýtať?

@mondolina No nehnevaj sa moja, som sice z Revucej ale normalne som sa opytala otazku, myslela som ze od toho je konik.

crazy_cat_lady
19. jan 2026

Jop, vyzera to na nejaky odžub

mevelin
autor
19. jan 2026
@anonym_bf19a3

Ešteže si v skupine Januárovky 2027

@anonym_bf19a3 anonym ty si nejaky anonymny, ved kazdemu sa pacia ine skupiny, je ich tu vela, proti gustu ziadny... ved vies

anonym_8c99bb
19. jan 2026

mafianske praktiky nekupovat!

mondolina
19. jan 2026
@mevelin

@mondolina No nehnevaj sa moja, som sice z Revucej ale normalne som sa opytala otazku, myslela som ze od toho je konik.

@mevelin
nie som tvoja. to po prvé. a po druhé si myslím, že si myslieť, že schudneš " zo stoličky" a bez úpravy stravy je asi všetkým jasné, či?

mevelin
autor
19. jan 2026
@crazy_cat_lady

Jop, vyzera to na nejaky odžub

@crazy_cat_lady dakujem velmi pekne za normalnu ludsku odpoved🙂

maca1984
19. jan 2026

Zlatíčko, to bude odžub. Manžel Janko ti dobre hovorí.

mondolina
19. jan 2026
@mevelin

@anonym_bf19a3 anonym ty si nejaky anonymny, ved kazdemu sa pacia ine skupiny, je ich tu vela, proti gustu ziadny... ved vies

@mevelin
podľa mňa si akurát tak troll😉

mevelin
autor
19. jan 2026
@maca1984

Zlatíčko, to bude odžub. Manžel Janko ti dobre hovorí.

@maca1984 dakujem pekne za odpoved, aj sa mi to zdalo

maca1984
19. jan 2026
@mevelin

@maca1984 dakujem pekne za odpoved, aj sa mi to zdalo

@mevelin nemáš za čo zlatíčko.

mevelin
autor
19. jan 2026
@mondolina

@mevelin
nie som tvoja. to po prvé. a po druhé si myslím, že si myslieť, že schudneš " zo stoličky" a bez úpravy stravy je asi všetkým jasné, či?

@mondolina kludne chod si to kupit ak chces a daj nam vediet ci pisu aj o strave, zbytocne hlupe reci

mondolina
19. jan 2026
@mevelin

@mondolina kludne chod si to kupit ak chces a daj nam vediet ci pisu aj o strave, zbytocne hlupe reci

@mevelin
ja to nepotrebujem 💋

mevelin
autor
19. jan 2026
@mondolina

@mevelin
ja to nepotrebujem 💋

@mondolina tak to ti zavidim 🙂 ja si radsej zaplatim osobneho trenera na nejaky cas, aj ked to ide do penazi, lebo po sviatkoch sa mi to nazbieralo

maranco
19. jan 2026

@mevelin stránka vznikla pred mesiacom zaregistrovaná na utajeného vlastníka
https://www.whois.com/whois/schudnizostolicky.com

v obchodných podmienkach nemáš identifikáciu s kým uzatváraš obchod, jasný podvod

mevelin
autor
19. jan 2026
@maranco

@mevelin stránka vznikla pred mesiacom zaregistrovaná na utajeného vlastníka
https://www.whois.com/whois/schudnizostolicky.com

v obchodných podmienkach nemáš identifikáciu s kým uzatváraš obchod, jasný podvod

@maranco tak dobre som tusila, super dakujem ti za info, tuto stranku si odlozim bude uzitocna

mevelin
autor
19. jan 2026

ludia stale vymyslia nieco ako zarobit na ukor ostatnych... stale si na nieco davat pozor

maca1984
19. jan 2026
@mevelin

@mondolina tak to ti zavidim 🙂 ja si radsej zaplatim osobneho trenera na nejaky cas, aj ked to ide do penazi, lebo po sviatkoch sa mi to nazbieralo

@mevelin zaplatíš si radšej osobného trénera i keď to ide do peňazí, ale 27 € sa ti zdá veľa. No dobre zlatíčko, pekný dníček ešte želenkám.

mevelin
autor
19. jan 2026
@maca1984

@mevelin zaplatíš si radšej osobného trénera i keď to ide do peňazí, ale 27 € sa ti zdá veľa. No dobre zlatíčko, pekný dníček ešte želenkám.

@maca1984 Maca kedze je to podvod tak mi to je vela, len tak do luftu peniaze, trener je drahy o tom ziadna ale keby idem na polovicu s kamoskou je to tak akurat a aj ma motivuje a naucim sa nieco nove

mevelin
autor
19. jan 2026
@mondolina

@mevelin
ja to nepotrebujem 💋

@maca1984 ty si uz tiez mudra ako tuto
@mondolina

maca1984
19. jan 2026
@mevelin

@maca1984 ty si uz tiez mudra ako tuto
@mondolina

@mevelin no vidíš. Sme tak múdre, že vieme odhaliť podvod.
A ešte si viem aj spočítať náklady na osobného trénera (21€ hodina ),a teda 27 sa mi nezdá veľa.
Za sprostosť, podvod áno 😘

mondolina
19. jan 2026
@mevelin

@maca1984 Maca kedze je to podvod tak mi to je vela, len tak do luftu peniaze, trener je drahy o tom ziadna ale keby idem na polovicu s kamoskou je to tak akurat a aj ma motivuje a naucim sa nieco nove

@mevelin
držím palce, osobný tréner je určite lepšia voľba ako ten podvod

1sally12
19. jan 2026

Paneboze veď už len ten názov stránky🙏 rozmýšlaš?

mevelin
autor
20. jan 2026
@1sally12

Paneboze veď už len ten názov stránky🙏 rozmýšlaš?

@1sally12 ty si aka zla na mna, no prepac ze nemam 350 iq ako ty🙂

mevelin
autor
20. jan 2026
@mondolina

@mevelin
držím palce, osobný tréner je určite lepšia voľba ako ten podvod

@mondolina dakujeeem