Podvodná stránka na chudnutie schudnizostolicky.com
Ahojte babiny, chcem sa vas opytat prosim pekne opytat ci ste nenarazili na tuto webovu stranku? schudnizostolicky.com Ja som na nu klikla cez instagram, velmi mi pride podivna a mam taky pocit ako keby to bol podvod alebo take nieco, ani tam nie je sk na konci ale com. Moc tam toho nie je, rozne sluby o chudnuti, obrazky z googelu a zrazu, ze mam zaplatit za nejaky plan na chudnutie 27 eur co mi pride strasne vela. Na chvilu som sa aj zlakla, ze mi to nieco ztrhne z uctu. Stretli ste sa s nicim podobnym? Chcem sa opytat ale tiez dat do povedomia pre ostatne baby nech sa tomu vyvarujete. Musim si davat pozor na co tukam.
Vopred dakujem zlaticka🙂
Ešteže si v skupine Januárovky 2027
Jop, vyzera to na nejaky odžub
Ešteže si v skupine Januárovky 2027
@anonym_bf19a3 anonym ty si nejaky anonymny, ved kazdemu sa pacia ine skupiny, je ich tu vela, proti gustu ziadny... ved vies
mafianske praktiky nekupovat!
Jop, vyzera to na nejaky odžub
@crazy_cat_lady dakujem velmi pekne za normalnu ludsku odpoved🙂
Zlatíčko, to bude odžub. Manžel Janko ti dobre hovorí.
@mevelin stránka vznikla pred mesiacom zaregistrovaná na utajeného vlastníka
https://www.whois.com/whois/schudnizostolicky.com
v obchodných podmienkach nemáš identifikáciu s kým uzatváraš obchod, jasný podvod
@mevelin stránka vznikla pred mesiacom zaregistrovaná na utajeného vlastníka
https://www.whois.com/whois/schudnizostolicky.com
v obchodných podmienkach nemáš identifikáciu s kým uzatváraš obchod, jasný podvod
@maranco tak dobre som tusila, super dakujem ti za info, tuto stranku si odlozim bude uzitocna
ludia stale vymyslia nieco ako zarobit na ukor ostatnych... stale si na nieco davat pozor
@mevelin zaplatíš si radšej osobného trénera i keď to ide do peňazí, ale 27 € sa ti zdá veľa. No dobre zlatíčko, pekný dníček ešte želenkám.
@maca1984 Maca kedze je to podvod tak mi to je vela, len tak do luftu peniaze, trener je drahy o tom ziadna ale keby idem na polovicu s kamoskou je to tak akurat a aj ma motivuje a naucim sa nieco nove
Paneboze veď už len ten názov stránky🙏 rozmýšlaš?

Manzel Janko mi akurat teraz hovoril asi to bude podvod, ze obchodnych v podmienkach dole srocka ani neexistuje a je tam meno nejaky Marian Adamko, PDF E-booky s.r.o.
Neviem či ste o nom poculi ci nerobi podvody, aj vam to pride divne??