icon

Problémy s objednávkou zo stránky Staylittle.cz

sona3030
5. nov 2025

Ahojte.
Možno na niekoho natrafím kto si zo stránky staylittle.cz kúpil tovar v tom výpredaji a ešte mu objednávka neprišla? Majitelia sa vyjadrili že zo zdravotných dôvodov musia rušiť celý e-shop a dali na všetok tovar -30%. Podľa recenzií je to seriózna stránka. Predpokladám tiež, že im prišlo kopec objednávok. No už vyše mesiaca čakám na súpravu a neodpisujú ani na e-maily. Je tu niekto, komu objednávka už prišla? Alebo sa niečo deje?

lienko_ars
5. feb 2026

@sona3030 ahoj, už ti prosím objednávka prišla? Kamarátka ešte stále na svoju čaká… aj ja som si chcela od nich objednať, ale chvalabohu som nestihla a nakoniec som objavila na olioli.sk a sú dokonalé😍

sona3030
autor
16. feb 2026
@lienko_ars

@sona3030 ahoj, už ti prosím objednávka prišla? Kamarátka ešte stále na svoju čaká… aj ja som si chcela od nich objednať, ale chvalabohu som nestihla a nakoniec som objavila na olioli.sk a sú dokonalé😍

@lienko_ars ahoj, neprišla. Písali mi smsku o vrátenie peňazí, žiadali číslo účtu a žiadne peniaze mi neprišli. A od novembra moje správy ignorujú.. takže s peniazmi som sa už rozlúčila.

anonym_900395
16. feb 2026
@sona3030

@lienko_ars ahoj, neprišla. Písali mi smsku o vrátenie peňazí, žiadali číslo účtu a žiadne peniaze mi neprišli. A od novembra moje správy ignorujú.. takže s peniazmi som sa už rozlúčila.

@sona3030 o aku sumu ide? SOI im spomeň, ze podas podnet ak nenabehnu na ucet do 5 dni peniaze.

sona3030
autor
17. feb 2026
@anonym_900395

@sona3030 o aku sumu ide? SOI im spomeň, ze podas podnet ak nenabehnu na ucet do 5 dni peniaze.

@anonym_900395 45€. Spomenula som ČOI, keďže je to český eshop. Ale vôbec žiadna odozva. Na instagrame majú pod príspevkom finálneho výpredaja komentáre o vrátenie peňazí. Jedna pani objednala oblečenie za 200€. Stále nemá peniaze. Vraj zo zdravotných dôvodov musia rušiť eshop tak urobili finálny výpredaj. Čo som so zatiaľ zisťovala tak veľa zákazníkov nemá žiaden tovar a zopár objednávok odoslali ale neúplne. U mňa využili výhovorky typu “nefunguje nám platobná brána a momentálne peniaze nemôžeme vrátiť” potom reči ako “ak vám do 21.12. neprídu peniaze, pošlem ich zo svojho súkromného účtu” a je 17.2. a dodnes nič.