icon

Skúsenosti s nákupom nábytku z rohovalavica.sk

sajmonka_1216
28. aug 2025

Ahojte, objednával z tejto stránky niekto nábytok na mieru?

Mama by si z tejto stránky chcela objednať celý komplet do kuchyne (rohovú lavicu, taburetky, lavičky atď.). Celá objednávka stojí 1200€ a treba to zaplatiť naraz, čo sa trochu bojíme, nakoľko sme na internete nenašli žiadne recenzie, napr. na Heureke alebo podobných stránkach.

Objednávali ste niekto odtiaľ? Vďaka za skúsenosti 🙂

https://rohovalavica.sk

demografka
28. aug 2025

my sme brali minuly rok lavicu a stol, potrebovala som ale ine riesenie lavice (roh nech mam plny), tak to trosku trvalo, ale spravili, komunikovali, vsetko doslo v dobrom stave a je to dobre prevedene, za mna spokojnost

sajmonka_1216
autor
28. aug 2025
@demografka

my sme brali minuly rok lavicu a stol, potrebovala som ale ine riesenie lavice (roh nech mam plny), tak to trosku trvalo, ale spravili, komunikovali, vsetko doslo v dobrom stave a je to dobre prevedene, za mna spokojnost

@demografka ďakujem krásne 🙂

demografka
28. aug 2025
@sajmonka_1216

@demografka ďakujem krásne 🙂

@sajmonka_1216 tiez sme nevedeli do coho ideme a v pohode bolo

martulka1990
25. okt 2025

@sajmonka_1216 dobrý deň prosím vás ako ste dopadli s ľavicou? Tiež plánuje ale neviem či do toho ísť

sajmonka_1216
autor
28. okt 2025
@martulka1990

@sajmonka_1216 dobrý deň prosím vás ako ste dopadli s ľavicou? Tiež plánuje ale neviem či do toho ísť

@martulka1990 zaplatili sme zálohu, už je to 7 týždňov, tak aj trvala doba dodania.. vraj už je vyrobená, tak dám ešte vedieť..
niekedy je ale problém sa dovolať

danielakin
2. feb 2026

@sajmonka_1216 Cítim sa byť predajcom ( rohovalavica . sk alebo .cz ) podvedená! Keď zaplatíte príde neskoro a od poľského živnostníka! Pritom sa stránka tvári ako výrobca. Rohová lavica za 1280,- euo. je nekvalitná a inofarebná ako si objednáte, po roku sa ekokoža rozpadáva, je to tenká koženka predajca na reklamácie nereaguje. Rozkliknúť záruky na stránke predajcu nemožné! NEODPORÚČAM! Odteraz sedačky len priamo od výrobcu cez kamenné obchody objednávam.

danielakin
2. feb 2026

Cítim sa byť predajcom ( rohovalavica . sk alebo .cz ) podvedená! Keď zaplatíte príde neskoro a od poľského živnostníka! Pritom sa stránka tvári ako výrobca. Rohová lavica za 1280,- euo. je nekvalitná a inofarebná ako si objednáte, po roku sa ekokoža rozpadáva, je to tenká koženka predajca na reklamácie nereaguje. Rozkliknúť záruky na stránke predajcu nemožné! NEODPORÚČAM! Odteraz sedačky len priamo od výrobcu cez kamenné obchody objednávam.

danielakin
2. feb 2026
@sajmonka_1216

@martulka1990 zaplatili sme zálohu, už je to 7 týždňov, tak aj trvala doba dodania.. vraj už je vyrobená, tak dám ešte vedieť..
niekedy je ale problém sa dovolať

@sajmonka_1216 sú to podvodníci, nebudete spokojní, tak ako sa cítim podvedená aj ja. dodanie o dva mesiace neskôr, poslal mi to nejaký Poliak z Polska, inú farbu, bez mont.listu a po roku sa mi rozpadáva ekokoža.Nereagujú na reklamácie.

sajmonka_1216
autor
3. feb 2026

Pridám aktualizáciu: Tovar je doma, je presne taký, aký si moji rodičia objednali. Dali si vyrobiť rohovú lavicu, stôl aj taburetky. Sú spokojní. A to, že to posielajú z Poľska, resp. to tam vyrábajú, to viem, majú to aj na stránke napísané.