Skúsenosti s nákupom v poľskom e-shope NAOKO
E-shop NAOKO neodporúčam. Majú krásne nafotené, farebné veci, ale...
Tento mesiac som si prvýkrát objednala, nalákali ma na zľavy. Polovicu tovaru musím vrátiť - otrasná, krčivá látka šiat, niektoré aj nakrivo ušité. Čo je horšie, balík pri vrátení treba poslať na adresu v Poľsku. Na pošte som zaň platila 21,50 Eur (a to v ňom boli 3 veci, nič ťažké a ani veľké).
Nikdy viac!!!
Taketo „recenzie“ su vzdy mala studia ludskej lenivosti. Obchodne podmienky, adresa na vratenie aj krajina predajcu su verejne dostupne este pred kliknutim na „objednat“. Nikto to netajil, nikto vas nenutil. Zlavy funguju presne takto: nizka cena, nizsia kvalita. To nie je prekvapenie, to je zakladna logika.
Ak si niekto neprecita podmienky, nezisti si, ze ide o polsky e-shop, a potom sa tvari ukrivdene, ze musi poslat balik do Polska a zaplatit postovne, nie je to zlyhanie e-shopu. Je to zlyhanie pripravy. Lacne ceny, krciva latka, sitie na hrane, drahe vratenie. Vsetko spolu pekne ladi.
Zodpovednost za nakupne rozhodnutia sa neda hodit na obchod len preto, ze realita nesplnila iluziu vytvorenu fotkami a zlavou. Lacno kupene byva casto dvakrat zaplatene. Tentoraz to vyslo na 21,50 €. - a mozes si za to sama
@anonym_72cb50 Ako z velkej knihy. Ja som si napr. podmienky vopred precitala (som z tych uchylakov, co to robia). Videla som aj tu polsku adresu, ale... odzubala som sa na tom, ze som nepredpokladala, ze postovne do Polska je obludne drahe. To mi nenapadlo si vopred overit. Co uz. Viem, ze je to moja blbost. Hadam tymto pomozem niekomu dalsiemu. To je jediny dovod, preco som marnila cas s tymto prispevkom.

Taketo „recenzie“ su vzdy mala studia ludskej lenivosti. Obchodne podmienky, adresa na vratenie aj krajina predajcu su verejne dostupne este pred kliknutim na „objednat“. Nikto to netajil, nikto vas nenutil. Zlavy funguju presne takto: nizka cena, nizsia kvalita. To nie je prekvapenie, to je zakladna logika.
Ak si niekto neprecita podmienky, nezisti si, ze ide o polsky e-shop, a potom sa tvari ukrivdene, ze musi poslat balik do Polska a zaplatit postovne, nie je to zlyhanie e-shopu. Je to zlyhanie pripravy. Lacne ceny, krciva latka, sitie na hrane, drahe vratenie. Vsetko spolu pekne ladi.
Zodpovednost za nakupne rozhodnutia sa neda hodit na obchod len preto, ze realita nesplnila iluziu vytvorenu fotkami a zlavou. Lacno kupene byva casto dvakrat zaplatene. Tentoraz to vyslo na 21,50 €. - a mozes si za to sama