icon

Skúsenosti s predajom tovaru zahraničným kupujúcim

Včera o 14:58

Stalo sa vám, že už od vás chcel niekto kúpiť niečo zo zahraničia. Už som sa stretla s podvodmi zo zahraničia, ale toto je úplne iné. Pani vyzerá zatiaľ seriózne a že naozaj by to nemal byť podvod.

rozculena
Včera o 15:05

kto povedal,že to nie je podvod? Ona?

really8
Včera o 15:06

@anonym_autor z akeho zahranicia? Z cz alebo z ulambataru?

autor
Včera o 15:08
@really8

@anonym_autor z akeho zahranicia? Z cz alebo z ulambataru?

@really8 Francúzsko

autor
Včera o 15:09
@rozculena

kto povedal,že to nie je podvod? Ona?

@rozculena Zatiaľ to tak vyzerá, keď to porovnám s mojimi skúsenosťami s podvodníkmi

rozculena

cez akú platformu a čo predávaš,daj sem vašu komunikáciu

anonym_bc7617
@anonym_autor

@really8 Francúzsko

@anonym_autor o čo má pani z Francúzska záujem?

maranco
Včera o 15:10

Je to bežne dostupná vec alebo rarita, starožitnosť?
Prečo by cudzinec nerozumejúci slovensky prezeral slovenský bazár?

tykat
Včera o 15:14
@anonym_autor

@really8 Francúzsko

@anonym_autor ako komunikuje? Francuzsky? Anglicky? Slovensky? Co chce kupit? Ak to nie je nejaka starozitnost s certifikovanym overenim povodu tak je to podvod. A aj pri starozitnosti by som predavala cez nejakeho overeneho sprostredkovatela a nie cez "Packetu"

anonym_9bbdc5
Včera o 15:18

A zaplati aj kuriera,ty len tam das tovar a kurier prevezme,ale potrebuje tvoje udaje aj udaje z karty a uctu.Tak???A podvod z bazosu.Tak???

anonym_bc7617
Včera o 15:34

@anonym_autor ak je to z bazaru, tak je to na 99% podvod. Bola som sprostredkovateľkou toho, keď náš známy zo zahraničia kupoval veterána od človeka zo Slovenska, ale to sa riešilo úplne ináč

anonym_d227b5
Včera o 15:36

Vtedy to nieje podvod keď pani zaplatí len na Iban tebe prídu peniaze a potom posles

anonym_dbd5dd
Včera o 15:50
@maranco

Je to bežne dostupná vec alebo rarita, starožitnosť?
Prečo by cudzinec nerozumejúci slovensky prezeral slovenský bazár?

@maranco Slovaci ziju aj v zahranici,ja tiez a kupujem aj zo sk stranok

autor
Včera o 15:55

Ide o značkovú kabelku a predaj tu na mk. Píše po francúzsky a ona sa informovala, že ako by prebehla platba a doprava. Tak som jej navrhla, že doručenie môže byť cez DPD, ktoré vy mohlo byť aj vo Francúzsku a platbu, že mi pošle peniaze na účet a keď budú peniaze, tak odošlem

maranco
Včera o 15:58
@anonym_autor

Ide o značkovú kabelku a predaj tu na mk. Píše po francúzsky a ona sa informovala, že ako by prebehla platba a doprava. Tak som jej navrhla, že doručenie môže byť cez DPD, ktoré vy mohlo byť aj vo Francúzsku a platbu, že mi pošle peniaze na účet a keď budú peniaze, tak odošlem

@anonym_autor kým neuvidíš reálne peniaze na svojom účte nič neposielaj
never žiadnym potvrdeniam, ani "bankám" ktoré držia platbu kým pošleš balík

pozri aj odkedy je registrovaná na MK to skôr zaváňa podvodom

rozculena
Včera o 16:01

to cez koňa predávaš?

rozculena
Včera o 16:04
@rozculena

to cez koňa predávaš?

@rozculena tak určite sa tu nejaká francúzka zaregistrovala kvôli kabelke🙄

anonym_5fe297
Včera o 16:07

Pani z FR ma nemenovany bazar V…d cez krajiny ako NL, DE, AT a FR … pokial tvoja kabelka nie je nejaka Hermes, Birkin a pod, na ktore su cakacky a predavaju sa len urcitym klientom … tak pani z FR na MK kupovat nebude. Ak by si taku tasku mala … no nedas ju na MK … s absolutnym minimom logiky prides na to, ze to je podvod

anonym_9bbdc5
Odpoveď bola odstránená
autor
Včera o 16:18

Práve som ju predala slovenskej záujemkyne, takže vybavené, ale počkám ako sa to bude vyvíjať s Francúzkou

rozculena
Včera o 16:18
@anonym_autor

Práve som ju predala slovenskej záujemkyne, takže vybavené, ale počkám ako sa to bude vyvíjať s Francúzkou

@anonym_autor chcem vidieť vašu komunikáciu😀

anonym_bc7617
Včera o 16:54
@anonym_autor

@anonym_autor pani z Francúzska má záujem kúpiť značkovú kabelku na MK na bazáriku. Tak už som čítala všetko 😂😂😂😂😂😂😂

anonym_9bbdc5
Včera o 17:08

Takze upozornuju a aj tak sa najdu zeny,co naletia.Ale tak pevne verim,ze tych zien je ozaj malinko.Aj ked pri citani by mala byt 0.