icon

Skúsenosti s vákuovačkou z Lidla

16. jan 2026

Ahojte,
nemá niekto túto vákuovačku z Lidla? Píšu že sú ku nej 2 sáčky ale na foto sú 2 rolky. Zároveň je tám v ponuke 12 sáčkou za 25 € ale na fotke je zaz 12 roliek. Má niekto skúsenosť? To vážne stojí jeden sáčok na vákuovanie 2€??

Skúsenosti s vákuovačkou z Lidla
anonym_3438ca
16. jan 2026

@anonym_autor kde vidíš napísané, že sú k tomu 2 sáčky? Lebo v popise aj na screene ktorý si dala sa píše, že sú tam 2ks folii

janettdamian
16. jan 2026

Sú k nej dve rolky a neodporúčam ju. Kúpila dcéra dva kusy. Obidva pokazené po prvých 2-3 použitia. Reklamovali sme, dali nové kusy. Dva krát som použila tu moju a zas to nevysaje vzduch. Za mňa šmejd...

anonym_7f90d7
16. jan 2026

1sacok je 1rolka. Ty si strihas a vakuujes z toho velkosti ako potrebujes.
Cize ak sa pytas ci 1 rolku za 2e minies na 1balik kuracich prs, tak nie :D
My ju tiez mame a funguje, sme skokojni

stellarstar
16. jan 2026

Moji rodičia maju iny z lidl ale viac by som uz nekúpila. Furt treba dávať pauzu po vakuovaní. Ja mám inú zn nie z lidl a s tým môžem v pohode bez pauzy

katica06
16. jan 2026

Mám ju tri roky bez problémov ,aj keď som vákuovala dve veľké kačky ale 7kg hovädzieho nebolo treba robiť pauzu

autor
16. jan 2026
@anonym_7f90d7

1sacok je 1rolka. Ty si strihas a vakuujes z toho velkosti ako potrebujes.
Cize ak sa pytas ci 1 rolku za 2e minies na 1balik kuracich prs, tak nie :D
My ju tiez mame a funguje, sme skokojni

@anonym_7f90d7 jasné, ďakujem 🙂

autor
16. jan 2026
@stellarstar

Moji rodičia maju iny z lidl ale viac by som uz nekúpila. Furt treba dávať pauzu po vakuovaní. Ja mám inú zn nie z lidl a s tým môžem v pohode bez pauzy

@stellarstar ja chcem vákuovať iba kvôli sous vide čiže naraz iba porciu pre dve osoby

vikusjk
16. jan 2026

@anonym_autor my mame vakuovacku z Lidla, nie presne tu, co mas na obrazku, ale princip je rovnaky. Ten sacok je vlastne dlha rolka, ty si odstrihnes kolko ti treba, zvaris najprv jeden koniec, vlozis potravinu a tak si odsajes vzduch a zvaris druhy koniec. Nie je to ze hotovy sacok na kusy. Rozdielna je sirka folie, su uzsie aj sirsie. Vakuujem si maso do mraznicky a za mna je to super vec

vkatush
16. jan 2026

Máme ju, som spokojná. A to vakuujem veľa. Nedávno som vakuovala vyše 100 maličkých kusov mäsa na prvé prikrmy pre deti 😂

janettdamian
16. jan 2026

Ako čítam vaše recenzie nechápem ženy čo robím zle, keď máme 4 kusy a 3 kusy chybné...

vkatush
16. jan 2026
@janettdamian

Ako čítam vaše recenzie nechápem ženy čo robím zle, keď máme 4 kusy a 3 kusy chybné...

@janettdamian a v čom konkrétne máš problém?
Ja som napr zo začiatku nevedela vysať vzduch. Musela som nejak prísť na to, ako správne položiť kraj tej fólie na tú hranu. A aj po xx použitiach sa mi stane, že proste zle to dám a nechce mi to ani za nič vysať (vtedy tak 10x zanadávam, 3x to poprekladám a potom už ide 😅)