icon

Skúsenosti so stránkou Svet módy na Facebooku

feaa
20. jan 2026

Dobrý deň, nájde sa tu niekto, kto má skúsenosti s FB Stránkou SVET MÓDY? Ak áno dajte mi prosím Vás vedieť, ak ste im naleteli vy, alebo poznáte niekoho blízkeho. Ďakujem...

Mala som slabú chvíľku a chcela som si spraviť radosť novým oblečením a natrafila som na podvod.

anonym_6460e6
20. jan 2026

@feaa o koľko si prišla? platila si kartou?

biba_18
20. jan 2026

akože fakt niekto nakupuje cez stránku na FB? 😏

hopatko
20. jan 2026
@biba_18

akože fakt niekto nakupuje cez stránku na FB? 😏

@biba_18 tiez som si myslela ze to uz ani dochodcovia nerobia
ale hlavne to oblecenie a tie ceny 🤦 preco?

feaa
autor
22. jan 2026
@anonym_6460e6

@feaa o koľko si prišla? platila si kartou?

@anonym_6460e6 Áno kartou, volala som do svojej banky a odtiaľ mi navrhli, že môžem sa obrátiť na ich podporu proti strate či čo (ona to inak nazvala ale nezapamätala som si to) To stojí 15€ ale negarantuje mi vôbec že by mi tie peniaze získali naspäť čiže od banky sa žiadna pomoc nekoná čiže už to vôbec neriešim... ja som z toho cítila podvod, preto som bola opatrnejšia a presvedčila som ju, aby som zaplatila len polovicu s poštovným (40) a druhú polovicu kuriérovy.. Svietili mi kontrolky nebojte sa, ale presne som si vravela keď som si to objednávala, že aj keby sa tak stalo, tých 40€ ma až tak bolieť nebude viete.. Tak som zaplatila že veď skúsim... A oklamala ma ja tých 40€ síce nejako moc necítim že ich nemám vieš, ale ma štartuje to, že si ma VÔBEC DOVOLILA OKRADNÚŤ!! Moje ego vraví že ja budem jej karma 😂😂 Preto chcem zistiť či ju niekto pozná aj tu, na FB skupinách ľudia píšu skúsenosti ZLÉ tak rozmýšľam že im osobinte každému napíšem a budem to riešiť tak, že jej pošlem domov policajný dopis, kedže ja už som zablokovaná všade.