icon

Budú otvorené obchody 24., 25. a 26. decembra?

21. sep 2025

Prosím vás bez osočovania a k veci.
Nevie mi dať nikto relevantné info či budú v týchto dňoch otvorené obchody.
Potrebujem sa vopred zariadiť,no nemôžem sa pohnúť,jedny hovoria tak, druhý tak

Strana
z2
anonym_48ee30
21. sep 2025

Určite nebudú. Nikdy neboli otvorené 25.12 - 26.12. Iba 24.12 do 12.00 hod.

stellarstar
21. sep 2025

Google 1 sekunda, napr kaufland

anonym_a29d87
21. sep 2025

tak ako po minule roky
24.12 to je otvorene doobeda (obchody)
25 a 26.12. je zatvorene

anonym_43e41c
21. sep 2025
@anonym_48ee30

@anonym_48ee30 veru 10 rokov dozadu otvorené 26. boli, sama som pracovala...

anonym_961406
21. sep 2025
@anonym_48ee30

@anonym_48ee30 pár rokov späť 26. 12, určite otvorené boli, nič to ale nemení na tom, že tento rok otvorené nebudú

btus
21. sep 2025
@anonym_961406

@anonym_48ee30 pár rokov späť 26. 12, určite otvorené boli, nič to ale nemení na tom, že tento rok otvorené nebudú

lasona
21. sep 2025

Viem ze chcú zrušiť zakaz predavat pocas sviatkov. Ešte to nie je schvalene ale. Uvidíme. Ale ja si pamätám, tiez som pracovala 26.12. Mali sme mrte ludi v obchode. Uvidíme, čo vláda vymysli

anonym_48ee30
21. sep 2025
@btus

@btus nie, nebudú otvorené obchody vo všetky sviatky. Tak ako to bolo predtým, obchody vôli otvorené počas sviatkov, ale nikdy neboli otvorené 25.12 a 26.12

anonym_48ee30
21. sep 2025
@anonym_961406

@anonym_961406 no ja si pamätám, že určite neboli. Nikdy nezabudnem ako až 27.12 vždy otvorili obchody a tie húfy ľudí čo stáli pred nextom

anonym_7b0839
21. sep 2025

Vopred sa zariaď tak, že nákup si urobíš vopred akoby malo byť zatvorené. A nejaké zásoby potravín musíš mať aj doma.
Treba sa pripravovať tak, aby človek vedel prežil aj pri zatvorených obchodoch, lebo situácia vo svete sa bude zhoršovať a obchod môže byť nedostupný náhle, bez predchádzajúceho varovania.

muchotrafka298
21. sep 2025

Ja som zvedava, co nakoniec schvalia. Pamatam si, ze roky dozadu bolo uz otvorene 26.12., potom dali volno. Cakam, ze co vlastne bude, kedze avizovali, ze cez statne sviatky budu obchody otvorene.

autor
21. sep 2025
@anonym_7b0839

Vopred sa zariaď tak, že nákup si urobíš vopred akoby malo byť zatvorené. A nejaké zásoby potravín musíš mať aj doma.
Treba sa pripravovať tak, aby človek vedel prežil aj pri zatvorených obchodoch, lebo situácia vo svete sa bude zhoršovať a obchod môže byť nedostupný náhle, bez predchádzajúceho varovania.

@anonym_7b0839 o nákup sa mi nejedná

sisska96
21. sep 2025

Žiješ na Marse? Však ako minuly rok. 24 doobeda. 25,26 zatvorené.

autor
21. sep 2025
@sisska96

Žiješ na Marse? Však ako minuly rok. 24 doobeda. 25,26 zatvorené.

@sisska96 zrejme ty tam žiješ, keď nie si v centre diania

anonym_961406
21. sep 2025
@anonym_48ee30

@anonym_961406 no ja si pamätám, že určite neboli. Nikdy nezabudnem ako až 27.12 vždy otvorili obchody a tie húfy ľudí čo stáli pred nextom

@btus mne je to v podstate fuk, ja sa obchodom vyhýbam už hádam od polovice decembra, to šialenstvo z duše neznášam. Chlieb a rožky mám stále v mrazničke, ale radšej ich upečiem, ako by som tam mala ísť a neviem, kvôli čomu by som sa tam mala trepať aj toho 27. Viem, že v rodinách s viac deťmi je to iné.
@anonym_48ee30 desať rokov späť, možno dvanásť, trinásť boli otvorené 100% 26.12. V tento deň varievame s partiou guláš, viac krát, teda po viac rokov som bola kupovať čerstvý chlieb. Nepamätám si, či to bol rok 2011, 2012 niečo okolo, ale určite 26.12. som bola v Kauflande. Veď ti tu píše aj predavačka, že vtedy pracovala.

autor
21. sep 2025
@anonym_961406

@btus mne je to v podstate fuk, ja sa obchodom vyhýbam už hádam od polovice decembra, to šialenstvo z duše neznášam. Chlieb a rožky mám stále v mrazničke, ale radšej ich upečiem, ako by som tam mala ísť a neviem, kvôli čomu by som sa tam mala trepať aj toho 27. Viem, že v rodinách s viac deťmi je to iné.
@anonym_48ee30 desať rokov späť, možno dvanásť, trinásť boli otvorené 100% 26.12. V tento deň varievame s partiou guláš, viac krát, teda po viac rokov som bola kupovať čerstvý chlieb. Nepamätám si, či to bol rok 2011, 2012 niečo okolo, ale určite 26.12. som bola v Kauflande. Veď ti tu píše aj predavačka, že vtedy pracovala.

@anonym_961406 ty čítaš,čo píšem? nejedná sa mi o nákup,pracujem v obchodnom reťazci a potrebujem sa zariadiť na sviatky a kým mi na 100%nevedia povedať,ja sa nedokažem zariadiť ,potrebujem to vedieť na milión percent aby som sa vopred zariadila v časovom predstihu lebo potom už bude neskoro a v práci sa už dohodnúť nedá

anonym_48ee30
21. sep 2025
@anonym_961406

@anonym_961406 potraviny možno boli. Ale obchody určite nie. Bavím sa o čase kedy boli obchody otvorené aj počas sviatkov. A ani vtedy neboli všetky sviatky obchody otvorené

diewcatqoo
21. sep 2025

Fuha, a to ani Pepco nebude? Nieeee 😵‍💫

sszuzu8
21. sep 2025

Pri dnešnej vláde to dnes naozaj nie je iste 😁 over si to par dni predtým

vladuska20
21. sep 2025
@diewcatqoo

Fuha, a to ani Pepco nebude? Nieeee 😵‍💫

@diewcatqoo ale ved po vianocne vypredaje,tak hadam by to pepco zenam neurobiloo.

viestta
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_961406 ty čítaš,čo píšem? nejedná sa mi o nákup,pracujem v obchodnom reťazci a potrebujem sa zariadiť na sviatky a kým mi na 100%nevedia povedať,ja sa nedokažem zariadiť ,potrebujem to vedieť na milión percent aby som sa vopred zariadila v časovom predstihu lebo potom už bude neskoro a v práci sa už dohodnúť nedá

@anonym_autor kym to nie je zverejnene v Zbierke zakonov, tak plati to co platilo vlani. Na to aby to bolo zverejnene v Zbierke zakonov musi to byt prerokovane a schvalene na vlade, prerokovane a schvalene v parlamente a podpisane prezidentom. Takze nikto, naozaj nikto ti nepovie ako to naozaj bude.

diewcatqoo
21. sep 2025
@vladuska20

@diewcatqoo ale ved po vianocne vypredaje,tak hadam by to pepco zenam neurobiloo.

@vladuska20 no neviem, neviem.. urcite tu budu otazky o Pepcu cele sviatky 🙂

autor
21. sep 2025
@viestta

@anonym_autor kym to nie je zverejnene v Zbierke zakonov, tak plati to co platilo vlani. Na to aby to bolo zverejnene v Zbierke zakonov musi to byt prerokovane a schvalene na vlade, prerokovane a schvalene v parlamente a podpisane prezidentom. Takze nikto, naozaj nikto ti nepovie ako to naozaj bude.

@viestta ďakujem, však to,že ani kukučky netušia 😡

vladuska20
21. sep 2025
@diewcatqoo

@vladuska20 no neviem, neviem.. urcite tu budu otazky o Pepcu cele sviatky 🙂

@diewcatqoo ako minule,cez sviatok:je pepco otvorene??

billy_jean
21. sep 2025

Až budúci rok, tento rok budú zatvorené obchody.

maranco
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to že zákon dovolí predávať cez sviatok neznamená že obchod musí byť otvorený, môže sa majiteľ rozhodnúť že cez sviatok ponechá zavreté
ak by ten sviatok nebol deň pracovného pokoja, nariadi zamestnancom čerpať dovolenku

veď vypíš si dovolenkový lístok, daj si schváliť dovolenku a ak budeš mať schválené tak môžeš plánovať že máš voľno
ak by ťa napriek schválenej dovolenke stiahli do práce musia ti preplatiť náklady na návrat domov, zaplatený hotel, letenky...

anonym_0a3b2a
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak sa zariad tak ako keby otvorené neboli, to je taky problém? 🤦🏼‍♀️

autor
21. sep 2025
@maranco

@anonym_autor to že zákon dovolí predávať cez sviatok neznamená že obchod musí byť otvorený, môže sa majiteľ rozhodnúť že cez sviatok ponechá zavreté
ak by ten sviatok nebol deň pracovného pokoja, nariadi zamestnancom čerpať dovolenku

veď vypíš si dovolenkový lístok, daj si schváliť dovolenku a ak budeš mať schválené tak môžeš plánovať že máš voľno
ak by ťa napriek schválenej dovolenke stiahli do práce musia ti preplatiť náklady na návrat domov, zaplatený hotel, letenky...

@maranco v tom je tá sranda dovolenky už máme naplanované,k určitému dátumu nám musela svietiť nula

autor
21. sep 2025
@anonym_0a3b2a

@anonym_autor tak sa zariad tak ako keby otvorené neboli, to je taky problém? 🤦🏼‍♀️

@anonym_0a3b2a áno je,keby nebol,neriešim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ taký problém komentovať odveci len aby som komentovala?🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

anonym_0a3b2a
21. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0a3b2a áno je,keby nebol,neriešim 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ taký problém komentovať odveci len aby som komentovala?🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

@anonym_autor no strašný problém ci nakúpim 23 alebo 25 🤦🏼‍♀️ ja si napr znovu objednám bud z tesca alebo z košík.sk. Dovezú mi vsetko pekne domov 23.12 a nemusím riešiť behanie po obchodoch. Dnes uz ľudia vyrobia problém zo všetkého

Strana
z2