Dodanie dverí z Merkury Marketu
Ahojte, kolko asi trva dodanie interierovych dvier z merkury marketu, ked su na objednavku? Ďakujem
A to si sa nepýtala predajcu?
Jasne, ze som sa pytala, povedal ze mesiac, ale som nedockava, tak som chcela vediet, ci nie aj skor 😀 😀 😀 dali sme tamparo dub europsky
Jasne, ze som sa pytala, povedal ze mesiac, ale som nedockava, tak som chcela vediet, ci nie aj skor 😀 😀 😀 dali sme tamparo dub europsky
@anonym_autor skôr záleží či je to objednávka na mieru a či je tam nejaký netradičný rozmer.
@anonym_autor cerstva skusenost, eshop okna dodavka 15dni, po 7 som zavolala a ze 1 maju( chcem 2), tak uz 1 mam, zavolaj a uvidis
A starsia skusenost tiez okna 15dni prisli az na 25den tak som si vyhandlovala kredit 15%
Merkury je taka casova loteria
@anonym_autor cerstva skusenost, eshop okna dodavka 15dni, po 7 som zavolala a ze 1 maju( chcem 2), tak uz 1 mam, zavolaj a uvidis
A starsia skusenost tiez okna 15dni prisli az na 25den tak som si vyhandlovala kredit 15%
Merkury je taka casova loteria
@eeffka ty hovoríš o eshope, autorka o klasickej objednávke a to je rozdiel
My sme čakali 8 tyzdnov a dalai polrok riesili reklamaciu posuvacich dveri az priamo s poliakmi ale doriesili sme k nasej spokojnosti.
@eeffka ty hovoríš o eshope, autorka o klasickej objednávke a to je rozdiel
@marhulka13 ale zavolat a opytat sa moze. Ved to ide z rovnakeho centralneho skladu a dovezu to rovnako na pobockovy
@marhulka13 ale zavolat a opytat sa moze. Ved to ide z rovnakeho centralneho skladu a dovezu to rovnako na pobockovy
@eeffka práveže nie, ak objednavas eshop , tovar sa sťahuje aj z iných prevádzok na Slovensku, ak ho tam majú. Ak objednavas priamo v predajni,tak to ide z Poľska. Ak to je tovar objednaný na mieru, tam to trvá najdlhšie, lebo to sa posiela cez logistu do výroby v poľsku.
@eeffka práveže nie, ak objednavas eshop , tovar sa sťahuje aj z iných prevádzok na Slovensku, ak ho tam majú. Ak objednavas priamo v predajni,tak to ide z Poľska. Ak to je tovar objednaný na mieru, tam to trvá najdlhšie, lebo to sa posiela cez logistu do výroby v poľsku.
@marhulka13 skusim este raz 😁zavolat moze vsak? Normalne bezplatne
@marhulka13 skusim este raz 😁zavolat moze vsak? Normalne bezplatne
@eeffka tak zavolať môže, len treba na pobočku, kde to objednávala 😁

@anonym_autor 4-6 týždňov. Pri objednávke máte pripnuté Všeobecné obchodné podmienky, tam to všetko je. Aj že sa doba dodania môže predĺžiť