Je nákup v Hohenau výhodný?
Ahojte,
dá sa nakúpiť dobre v Hohenau v Rakúsku? Potraviny, kozmetika.
Vďaka.
Hohenau je dedina, obchodov tam je síce viac, ale menšie a roztrúsené. Bežné veci dostaneš určite, ale keď hľadáš niečo špeciálne, tak to bude skôr slabota.
Hohenau je dedina, obchodov tam je síce viac, ale menšie a roztrúsené. Bežné veci dostaneš určite, ale keď hľadáš niečo špeciálne, tak to bude skôr slabota.
@vroni len sa pozrieť a kúpiť nejaké drobnosti a porovnať, ďakujem
Tak, na bežné nákupy to je fajn a davy tam nezvyknú chodiť (ako na príklad do Kittsee či Hainburgu). Proste taká trochu zaspata dedina s viacerými obchodmi 🤣 Ale tam v celom okolí tak trochu zastal čas.
Tak, na bežné nákupy to je fajn a davy tam nezvyknú chodiť (ako na príklad do Kittsee či Hainburgu). Proste taká trochu zaspata dedina s viacerými obchodmi 🤣 Ale tam v celom okolí tak trochu zastal čas.
@vroni
Myslim ze na tejto stranke su ludia na hlavu padnuty ist na nakupy do dediny co ma 2500 obyvatelov, ja sa tiez rozhodnem ist na nakupy do Kapusian.
@vroni
Myslim ze na tejto stranke su ludia na hlavu padnuty ist na nakupy do dediny co ma 2500 obyvatelov, ja sa tiez rozhodnem ist na nakupy do Kapusian.
@anonym_8a4347, tak, pokiaľ bude pred Kapusanmi štátna hranica a za ňou úplne iné obchody s iným tovarom, bude to mať svoju logiku 🤷🏼♀️ Proste ak bývaš kdesi na Záhorí a chceš ísť pozrieť inú ponuku bez toho aby si sa tralalachala aspoň 70 km, tak tých alternatív veľa nie je. Resp. nie je žiadna, to je Hohenau priam veľkomesto 🤣🤣🤣
@anonym_autor v akom zmysle vyhodny?financne urcite nie.len teda,najdes iny tovar ako u nas,pre zmenu
@vroni
@anonym_8a4347 polska strana ani tolko nema (myslim tie dediny) a vies ake kolony boli kedysi na masa, masla, cokolvek, lebo to bolo oveela lacnejsie ako na sk? Tak to je to iste, len opacnym smerom. Vtedy do rakuska nechodil nikto (myslim normlny burz), lebo to bolo naopak prilis drahe....
zjavne to máš blízko, keď sa pýtaš práve na túto dedinu, tak sa tam choď pozrieť, čo my vieme, aké potraviny a kozmetiku by si rada kúpila a čo pre teba znamená výhodný nákup?
zjavne to máš blízko, keď sa pýtaš práve na túto dedinu, tak sa tam choď pozrieť, čo my vieme, aké potraviny a kozmetiku by si rada kúpila a čo pre teba znamená výhodný nákup?
@danica2711, "práve táto dedina" je taký istý hraničný prechod ako Kittsee, do ktorého chodí na (obchodnú) púť každú sobotu pol Bratislavy. Takže tá otázka je úplne normálna a na mieste. Práve tou polohou a nie svojou veľkosťou sa Hohenau stalo "obchodným centrom" celého regiónu, inak sú v okruhu aspoň 40 km zo slovenskej aj rakúskej strany len malé dediny. Ak chce potraviny a kozmetiku, tak je tam ponúka taká istá, ako kdekoľvek inde v At. Na nákup handier či elektroniky to nestačí, to by musela ísť ďalej o tých cca 40 km - tuším G3 je najbližšie.

Mas tam bipu,dmku,hoffer,penny markt,spar takze zaklad