icon

Môžu sa plavky v Tesco naozaj vymeniť?

Dnes o 16:40

Dobrý deň. Známa mi kupila plavky s tým, že keď mi nebudú dobre vymením si velkost. Su mi veľké a chcela som menšie. V obchode mi taká mladučká predavačka povedala, že plavky sa nedajú vymeniť ani vrátiť. Na nete som ale nič take nenašla, len cisto spodné pradlo, že sa nedá vrátiť. Neoracujwte tam niekto
Prosím? Je to fakt tak?

danielad9
Dnes o 16:45

@anonym_autor Plavky sa vrátiť nedajú teda aspoň mne ich nechceli v tescu vrátiť ani vymeniť. Je to rovnaké ako spodné prádlo

autor
Dnes o 16:47

Áno? Tak ďakujem 😊

anonym_1c846a
Dnes o 16:58

@anonym_autor mne keď ich odkodovala predavačka na samoobslužnej pokladni, hneď upozornila, že vrátiť sa už nedajú. Však, myslela som ;)

katkazatka
Dnes o 17:34

Plavky a spodné prádlo sa z hygienických dôvodov nedajú vrátiť ani nevymeniť. Dúfam, že je to tak všade majú.

gregik66
Dnes o 17:51
@katkazatka

Plavky a spodné prádlo sa z hygienických dôvodov nedajú vrátiť ani nevymeniť. Dúfam, že je to tak všade majú.

@katkazatka ako to je s eshopmi? Teraz roznyslam ze som vracala trenky z bonprixu kedze nevyhovoval material, a vratenie prebehlo uplne vpohode

janulka1802
Dnes o 18:00

Ja som vracala plavky do zary... nebol problém. Ale už nepamätám... asi tam bola taká fólia ns nohavičkách a ja som skúšala na spodné prádlo doma, takže mi to prišlo ok.

martinkatinka
Dnes o 18:13
@katkazatka

@katkazatka v Kiku sa daju vymenit aj vratit plavky

renesance80
Dnes o 18:56

@anonym_autor plavky su ako spodne pradlo nevymiena sa

anonym_99681c
Dnes o 19:36
@janulka1802

Ja som vracala plavky do zary... nebol problém. Ale už nepamätám... asi tam bola taká fólia ns nohavičkách a ja som skúšala na spodné prádlo doma, takže mi to prišlo ok.

@janulka1802
Takze bez problemov kupis plavky po dakom kdo ma pliesen pre teba to je OK, no super

lasona
Dnes o 19:40

Ako kde...viem ze cez eshop vela obchodov berie aj plavky....