icon

Najlepšie obchody na granule pre kastrované mačky

natan22
22. feb 2026

Zdravím Zháňam nejaký dobrý obchod kde sa dajú kúpiť granule pre mačky nemyslím typu „superzoo” A podobné mám kastrované ho kocúra a vieme aké to je keď začne priberať😁. Prosím o pomoc

anonym_069944
22. feb 2026

@natan22 Internet, stránka Zoohit - je tam najlepší výber a všetko je tam lacnejšie ako v obchodoch. Dovezú ti to priamo domov do 1-2 dní.

miselka257
22. feb 2026

aj na veterine predávajú granulky pre mačky/psy 😁 a ja osobne nakupujem online cez zoohit a tam kupujem royal canin pre sterilizované mačky ale tie sa dajú zohnať aj presne v superzoo, ale už dávnejšie som tam nebola hľadať, takže neviem no 🤔

anonym_fb1398
22. feb 2026

Najskor si pogoogli ake granule su a ake by ti vyhovovali... sprav si zoznam napr 3 a potom online lahko najdes kde ich predavaju.. mojej som ak bolo mozne najskor objednavala vzorky ... nastastie..lebo 90%sa ani nedotkla ...

bielasovicka
22. feb 2026

Je tu skupina, milujeme mačky. Tam sa môžeš skôr poradiť.

miriam3334
22. feb 2026

@natan22 ja mám podobný problém a v kamenných predajniach nič na dobrej úrovni nenájdš (aspoň mne sa to ešte nepodarilo). Kupujem online granule Farmina - Sterilised female a striedam ho s granulami Weight management (od tej istej značky). Ako ich má už schudla 1,5 kila. Ináč treba si pozrieť aj dávkovanie vzadu Farmina ho má a podľa hmotnosti správne dávať. Len dobrá značka nestačí... Ja ich kupujem na etabletke a často mi k nim pribalila aj nejaký darček. A s prechodom na iné granule pozor. Najprv miešať so starými a postupne zvyšovať množstvo nových. Niektoré mačky zmenu stravy zle znášajú a keď dostane hneď nové naraz môže mať zdravotné ťažkosti... Dobré je to prekonzultovať s veterinárom. Mne tieto granule tiež poradil veterinár a sú dobré. Aj mi poradil ako mačku preorientovať na novú stravu...

anonym_f0445a
22. feb 2026

@natan22 cez zoohit ako písali a Hill's granule science plan kačacie pre kastrované