icon

OMV káva skutočne stojí za to? Vaše názory!

25. mar 2026

Zdravím, kamoš mi stále básni že na OMV majú najlepšiu kávu zo všetkých púmp (vraj Viva káva). Ja som doteraz bral len takú tú z automatu na Shellke. Je v tom fakt taký rozdiel že sa oplatí kvôli tomu zastaviť na OMV? Chodím často dlhé trasy tak hľadám daco čo ma fakt preberie a nechutí to ako špinavá voda. Čo si o tom myslíte?

anonym_4d1ef9
25. mar 2026

Vyskusaj a uvidis, ja by som si nedal ani jednu

kavasmliekom
25. mar 2026

@anonym_autor mne najviac chutí na omv káva. Na Shell je pre mňa veľmi horúca 😃

madeincssr
25. mar 2026
@kavasmliekom

@kavasmliekom ...a voda v nej prilis mokra 🙃.

anonym_81fbbc
25. mar 2026
@kavasmliekom

@kavasmliekom na to mám super lifehack, stačí pár minút počkať, pár krát pofúkať, zamiešať a problém by mal zmiznúť

midka
25. mar 2026

kazda automatova kava je o nicom,, ale ta napriamo z kavovaru je fajn,, to iste aj Slovnaft, ten ich kafe bar je o nic,, ta z klasickeho kavovaru je fajn..., ale ci je stoji za specialne zastavenie,, neviem, chodime vtedy , ked prechadzame okolo a potrebujem kavu,...

demografka
25. mar 2026

mne na shell chuti, na omv sme sa s kamoskou aj s dcerou zhodli, ze horsiu som nepila... ale kazdemu chuti nieco ine

oriesocek
25. mar 2026

Za mňa to povie, že radšej si kúpim na cestu kávu u nás v kaviarni na ulici…je extrémne dobrá a majú aj bezlakto verzie, čo musím kvôli intoleramciam. Na benzinkach - hlavne ta vivo sú ako za trest

anonym_a91639
25. mar 2026

Ja tankujem na OMV, ale som team Slovnaft Fresh Corner. Za mňa najhoršia Shell a druhá najhoršia OMV.

jaskolka
26. mar 2026

Mne chutí asi najviac na Slovnaft. Keď cestujeme ku svokre,tak máme po ceste všetky tri pumpy 😀a postupne za tie roky sme skúsili kávu všade. Mužovi to je jedno,on nie je extra kávičkar, proste kúpi,vypije a hotovo 😃😃.

petsvk
26. mar 2026
@anonym_81fbbc

@kavasmliekom na to mám super lifehack, stačí pár minút počkať, pár krát pofúkať, zamiešať a problém by mal zmiznúť

@anonym_81fbbc a zamiešať z ĺava do prava či naopak

anonym_81fbbc
26. mar 2026
@petsvk

@anonym_81fbbc a zamiešať z ĺava do prava či naopak

@petsvk podľa toho kedy kupuješ. Ak medzi polnocou a obedom tak v smere hodinových ručičiek a ak neskôr tak proti smeru