Oplatí sa využiť upratovacie služby?
Ahojte. Využívate to? Oplatí sa? Ak áno- ako často? S vysávačom povysavam hocikedy, kúpeľňu sa tiež snažím, no skôr mi ide o take ,,hĺbkové,, kvalitné čistenie bytu.
Byt 55m2, východne Slovensko- aka cena je v poriadku?
Ja mám pani na upratovanie, chodí raz za dva týždne. Dôkladne mi povysáva, zmyje, umyje priebežne okná, parapety, mikrovlnka, sanita, wc apd. Samozrejme, že umývam sanitu každý deň a vysávam skoro obdeň, ale ona urobí také väčšie upratovanie. Má to za 2h zvládnuté, 3i byt, 70m2.
@anonym_8580e6 za 2 hod. je veľmi, veľmi, veľmi šikovná 👍👍👍
@anonym_8580e6 za 2 hod. je veľmi, veľmi, veľmi šikovná 👍👍👍
@ivicatolic nemá veľa roboty, my máme relatívne čísto. Ak umýva okná, tak je to viac. Bez okien to zvládne do 2h. Ale ako hovorím, u nás je radosť upratovať a ona ide ako píla 🙂
A cena?
Ja mám pani na upratovanie, chodí raz za dva týždne. Dôkladne mi povysáva, zmyje, umyje priebežne okná, parapety, mikrovlnka, sanita, wc apd. Samozrejme, že umývam sanitu každý deň a vysávam skoro obdeň, ale ona urobí také väčšie upratovanie. Má to za 2h zvládnuté, 3i byt, 70m2.
@anonym_8580e6 za 2 hodiny? 😮Ja môj byt 1 izbak dôkladne upratujem 3 hodiny.
@anonym_8580e6 za 2 hodiny? 😮Ja môj byt 1 izbak dôkladne upratujem 3 hodiny.
@anonym_7d76ec áno za 2h, našla si už spôsob, zo začiatku to bolo dlhšie, ale už má systém a ona ide ako hodinky. Myslím, že za tú sumu je o úplne v pohode. V cene má aj okná, ona umyje a vyčistí všetko.
@anonym_8580e6 Hanba by ma fackovala ,keby som mala dakoho na upratovanie na trojizbový byt..hmmm...
@anonym_8580e6 Hanba by ma fackovala ,keby som mala dakoho na upratovanie na trojizbový byt..hmmm...
@anonym_fda59b a vidíš, mňa nefackuje, užívam si to. Aká je každá z nás iná, že?