icon

Práca upratovačky vs svokra a jej postoj

Dnes o 16:29
Strana
z2
autor
Dnes o 16:32

Ako by ste sa zachovali k svokre, ktorá zväsí ramená a kútiky úst ak poviete, že chcete upratovať vchody a máte vš a "svoje" za sebou? Nadpis hlúpo zmenil admin. Totálne nezodpovedajúc pointe veci

autor
Dnes o 16:35

Nadpis som "upravila" 🙂Mám pocit, akoby ma brala za menej cennú, že načo som "študovala".....

anonym_2a0240
Dnes o 16:36
@anonym_autor

Ako by ste sa zachovali k svokre, ktorá zväsí ramená a kútiky úst ak poviete, že chcete upratovať vchody a máte vš a "svoje" za sebou? Nadpis hlúpo zmenil admin. Totálne nezodpovedajúc pointe veci

@anonym_autor a kde je problem 😂

autor
Dnes o 16:37
@anonym_2a0240

@anonym_autor a kde je problem 😂

@anonym_2a0240 tam, že ma berú ako niečo "menej" a mne to nepridáva.....ako by som naozaj bola niečo menej

zmrzlinka2021
Dnes o 16:44
@anonym_autor

@anonym_2a0240 tam, že ma berú ako niečo "menej" a mne to nepridáva.....ako by som naozaj bola niečo menej

@anonym_autor to že človek nerobí adekvátnu prácu svojim kvalitám neznamená že je menejcenny. A nie každý vysokoškolák je aj schopný.

minenkaa
Dnes o 16:44
@anonym_autor

@anonym_autor Skus to ešte raz napísať ,čo si vlastne povodne chcela,len to píš pomaly a prečítaj pred tým ako odošleš

anonym_e8f626
Dnes o 16:45

Svokra ma aku profesiu a zamestnanie? Tiez som mala obdobie, kedy som upratovala apartmany, ale nikdy som neriesila nazor okolia. Ak by mala blbe reci, tak by som sa vyhovorila na nedostatocny prijem jej syna, kvoli ktoremu to robim.

autor
Dnes o 16:47
@zmrzlinka2021

@anonym_autor to že človek nerobí adekvátnu prácu svojim kvalitám neznamená že je menejcenny. A nie každý vysokoškolák je aj schopný.

@zmrzlinka2021 Robila som pracu zodpovedajúcu. Aj navyše, zástupkynu riaditeľa. Ale už jednoducho nechcem, neznášam to. Som preto menejcenny človek? Zdá sa, že áno v očiach iných.

anonym_2a0240
Dnes o 16:47
@anonym_autor

@anonym_autor keď si sama priznáš že si niečo menej tak aj budeš.

anonym_bff3e6
Dnes o 16:49

Prečo chceš takúto prácu? Kvôli prac. času, alebo ? Alebo to chceš popri zamestnaní len si privyrobiť?
Čo máš čo svokre vysvetľovať, eurá treba a hotovo.

autor
Dnes o 16:49
@anonym_2a0240

@anonym_autor keď si sama priznáš že si niečo menej tak aj budeš.

@anonym_2a0240 ak práca definuje človeka je to smutné

tatiana288
Dnes o 16:50
@anonym_autor

@zmrzlinka2021 Robila som pracu zodpovedajúcu. Aj navyše, zástupkynu riaditeľa. Ale už jednoducho nechcem, neznášam to. Som preto menejcenny človek? Zdá sa, že áno v očiach iných.

@anonym_autor Nie, nie si. Nechápem prečo si jej názory tak berieš k srdcu.

natalka13
Dnes o 16:53

Z upratovania vchodov vyzijes? To robia vacsinou brigadnici, studenti.
Svokre nemusis nic odpovedat.

autor
Dnes o 16:55
@tatiana288

@anonym_autor Nie, nie si. Nechápem prečo si jej názory tak berieš k srdcu.

@tatiana288 Lebo som človek extra citlivý na rôzne podnety, Aspergerov sy mám. Nie je to vidno lebo sa veľmi kontrolujem a som zodpovedná. Len tým proste vnutorne trpím a všetko si extrémne pripúšťam. Preto hľadám zmysluplnú prácu a názory okolia ma často "položia". Lebo sú názormi väčšiny a mne zväčšia akoby cudzie. A trápia ma veľmi aj detaily, pre iných možno. Ale ja to neviem len tak hodit za hlavu.

anonym_2a0240
Dnes o 16:56
@anonym_autor

@anonym_2a0240 ak práca definuje človeka je to smutné

@anonym_autor vieš citat s porozumením?

autor
Dnes o 16:58
@anonym_2a0240

@anonym_autor vieš citat s porozumením?

@anonym_2a0240 možno nie

anonym_02fe1e
Dnes o 17:08

a kludne ma ukamneuj-ale s vs sipracu najdes akukolek ..ale ludia s nizsim alebo ziadnym vzdelanim nie- ak kazdy VS pobere pracu "chudych" ludia co potom maju ist robit oni? svojim sposobom ma svoka pravdu .. ty sa prekvalifikuj,,,najdi si menej zodpovednu pracu,ale stale adekvatnu k vzdelaniu ..

martinkatinka
Dnes o 17:15

Bohuzial, tu je to tak. Nie kazdy, co ma vzdelanie sa dostane na miesto, ktore je adekvatne jeho vzdelaniu. Smutne je, ze su tam ludia, co tu profesiu neovladaju ani teoreticky ani prakticky.
Potom ale vobec nie je hanba, ked vezmes inu pracu, kde sa sice vzdelanie nevyzaduje, ale sikovnost ano. A ked si sikovna a robis dobre, je to jedno ak je to aj neodborna praca.

anonym_6e2e35
Dnes o 17:17

Skús si nájsť prácu, ktorú vieš robiť z domu, aby si nemusela byť v dennom kontakte s ľuďmi. Nejakú prácu v archíve, knižnici, sklade... Upratovanie vchodov je fyzicky náročné, to vydržíš len pár mesiacov, možno rok-dva.

michaela329
Dnes o 17:21

Takže si vyhorela a hľadáš mentálne menej náročnú prácu? Ja Ti rozumiem a moja mama sa kamaráti s bývalou vedúcou pobočky banky, ktorá šla posledné roky do dôchodku pracovať do lesnej škôlky - jej asi bolo úplne jedno ako to kto berie, potrebovala psychicky menej náročnú prácu. Svokru si nevšímaj, veď nikto nehovorí, že toto budeš robiť naveky.

anonym_f3d2cc
Dnes o 17:30
@anonym_autor

@tatiana288 Lebo som človek extra citlivý na rôzne podnety, Aspergerov sy mám. Nie je to vidno lebo sa veľmi kontrolujem a som zodpovedná. Len tým proste vnutorne trpím a všetko si extrémne pripúšťam. Preto hľadám zmysluplnú prácu a názory okolia ma často "položia". Lebo sú názormi väčšiny a mne zväčšia akoby cudzie. A trápia ma veľmi aj detaily, pre iných možno. Ale ja to neviem len tak hodit za hlavu.

@anonym_autor svoju hodnotu si určuješ ty sama. Nikto ti ju nedáva, ani neberie. Ale chápem že postoj svokry ti je vrcholne nepríjemný, no nezmeníš ho, ak nebude ona chcieť. Treba si uvedomiť že je to jej problém, nie tvoj. Ako Asperger by si mala byť na reakcie okolia menej citlivá, zracionalizuj si "argumenty" a zistíš že nestojí za to sa nimi nijako zaoberať, tobôž trápiť.

minenkaa
Dnes o 17:34
@anonym_autor

@anonym_autor tak keď zvladas svojho aspegera je to veľké plus,dá sa to naučiť neriešiť ľudí
Vedome si musíš uvedomovať ,že to nie je dôležité a filtrovať to

taja567
Dnes o 17:38

Keanu Reeves ma milióny a miluje, keď si dá "sváču" alebo kávu s obyčajnými ľuďmi. Ja neviem prečo ma niekto problém pochopiť, že ľudia majú radi proste veci, keď ti to upratovanie vchodov vyhovuje, tak to rob. Okrem iného si u tej prace vyčistís hlavu🙂

anonym_153ba9
Dnes o 17:46

Ty máš VŠ a napíšeš “zväsí”? To potom kludne môžeš ísť upratovať vchody.

anonym_4a95ff
Dnes o 17:48
@anonym_autor

@anonym_autor ty mas Vysokú školu? S takou štylistikou?

autor
Dnes o 17:59
@anonym_02fe1e

a kludne ma ukamneuj-ale s vs sipracu najdes akukolek ..ale ludia s nizsim alebo ziadnym vzdelanim nie- ak kazdy VS pobere pracu "chudych" ludia co potom maju ist robit oni? svojim sposobom ma svoka pravdu .. ty sa prekvalifikuj,,,najdi si menej zodpovednu pracu,ale stale adekvatnu k vzdelaniu ..

@anonym_02fe1e možno si nepochopila co znamená dg Aspergerov sy plus depresia a ID čiastočný k tomu. Nevadí

autor
Dnes o 18:02
@anonym_4a95ff

@anonym_4a95ff akú konkrétne mám štylistiku? Tak sa ospravedlňujem vopred ak človek v zlom rozpoložení nedbá na prvotriedny pravopis 😞

minenkaa
Dnes o 18:04
@anonym_autor

@anonym_4a95ff akú konkrétne mám štylistiku? Tak sa ospravedlňujem vopred ak človek v zlom rozpoložení nedbá na prvotriedny pravopis 😞

@anonym_autor baba zbyticne riešiš
Zi ,neznepríjemňujú si zivot
Zivot nie je o tom ,kto ďalej dosti

autor
Dnes o 18:08

Je to jedno všetko

mondolina
Dnes o 18:10
@anonym_4a95ff

@anonym_153ba9
@anonym_4a95ff
prečítajte si pravidlá MK( gramatika sa nerieši, ak nie je téma o nej). Autorka sa vás nepýta na svoju gramatiku, ani štylistiku.

Strana
z2