icon

Predajne Coop Jednota 24/7

unbeholfen
Dnes o 16:10

Existujú takéto samoobslužné predajne, bez personálu. Vraj tam treba sa registrovať do ich aplikácie Coop Klub, ale ďalej som sa nedostal. Podľa informácií z internetu sa treba prihlásiť do aplikácie a tak ísť do sekcie 24/7 predajne a potom sa vygeneruje QR na vstup. Lenže ja v aplikácii nič také neviem nájst. Je tu niekto kto už to používal a vedel by mi to celé vysvetliť?

zuzinka888
Dnes o 16:17

Ano, mame v nasom okrese na Orave ich mame uz 7 alebo8. Hlavne musi byt predajna takto usposobena- nie je to v kazdej predajni.

petamich
Dnes o 16:22

Svokrovci maju v NZ napr. a funguje to presne tak ako pises, registrujes sa v aplikacii atd. pred vstupom do predajne ti vygeneruje kod a ten zadas a pusti ta dnu

anonym_d6b2cd
Dnes o 16:59

@unbeholfen Tu to máš

marhulka13
Dnes o 17:15

@unbeholfen kokos, nemáš suseda, ktorý to dá trochu horčice?

anonym_9f23de
Dnes o 17:21
@marhulka13

@marhulka13 a zajtra príde pýtať párky k tej horčici, lebo si ráno kúpi len chlieb 🙂

anonym_9835e4
Dnes o 17:51
@marhulka13

@marhulka13 tie parky uz musia byt studene a scvrknute 😃

unbeholfen
autor
Dnes o 18:16
@marhulka13

@marhulka13 mám ale ten obchod 24/7 bol môj celoživotný sen, tak sa to naučím používať.

unbeholfen
autor
Dnes o 18:17
@anonym_d6b2cd

@unbeholfen Tu to máš

@anonym_d6b2cd ďakujem ti velice pekne. Ja som to hladal v tých ikonkách. V menu nastavení a všelikde a pritom stačí len potáhnút dole.

stellarstar
Dnes o 18:23
@unbeholfen

@marhulka13 mám ale ten obchod 24/7 bol môj celoživotný sen, tak sa to naučím používať.

@unbeholfen ah jaj si zachránený 💪🙏👍

barla5
Dnes o 18:25

@unbeholfen treba byť prihlásený v aplikácii, inak sa to tam neobjaví. My máme dvoje dvere pri vstupe, pri každých treba skenovať kód, potom aj pri pokladni pred platenim, aj pri východe z predajne. Hlavne nepúšťaj so sebou nikoho cudzieho.

anonym_d234c4
Dnes o 18:37

Daj potom vedieť, ci si zohnal horčiču a ako chotili párky. Môžeš aj fotku. Ďakujem

anonym_8b4c7d
Dnes o 18:41
@anonym_d234c4

Daj potom vedieť, ci si zohnal horčiču a ako chotili párky. Môžeš aj fotku. Ďakujem

@anonym_d234c4 Aj ja chcem @unbeholfen foto parok. Ake mnozstvo si naberies parok, chleba a horcice?

unbeholfen
autor
Dnes o 18:55

Už je to odvtedy zjedené.

anonym_5e70c5
Dnes o 21:11
@unbeholfen

Už je to odvtedy zjedené.

@unbeholfen mne sa paci, ze si tvrdohlavo trval na horcici, a to ta priviedlo k niecomu este lepsiemu - obchod otvoreny vzdy.
Treba si ist za svojim.