Predajne Coop Jednota 24/7
Existujú takéto samoobslužné predajne, bez personálu. Vraj tam treba sa registrovať do ich aplikácie Coop Klub, ale ďalej som sa nedostal. Podľa informácií z internetu sa treba prihlásiť do aplikácie a tak ísť do sekcie 24/7 predajne a potom sa vygeneruje QR na vstup. Lenže ja v aplikácii nič také neviem nájst. Je tu niekto kto už to používal a vedel by mi to celé vysvetliť?
Svokrovci maju v NZ napr. a funguje to presne tak ako pises, registrujes sa v aplikacii atd. pred vstupom do predajne ti vygeneruje kod a ten zadas a pusti ta dnu
@unbeholfen Tu to máš
@unbeholfen kokos, nemáš suseda, ktorý to dá trochu horčice?
@marhulka13 a zajtra príde pýtať párky k tej horčici, lebo si ráno kúpi len chlieb 🙂
@marhulka13 tie parky uz musia byt studene a scvrknute 😃
@marhulka13 mám ale ten obchod 24/7 bol môj celoživotný sen, tak sa to naučím používať.
@unbeholfen Tu to máš
@anonym_d6b2cd ďakujem ti velice pekne. Ja som to hladal v tých ikonkách. V menu nastavení a všelikde a pritom stačí len potáhnút dole.
@marhulka13 mám ale ten obchod 24/7 bol môj celoživotný sen, tak sa to naučím používať.
@unbeholfen ah jaj si zachránený 💪🙏👍
@unbeholfen treba byť prihlásený v aplikácii, inak sa to tam neobjaví. My máme dvoje dvere pri vstupe, pri každých treba skenovať kód, potom aj pri pokladni pred platenim, aj pri východe z predajne. Hlavne nepúšťaj so sebou nikoho cudzieho.
Daj potom vedieť, ci si zohnal horčiču a ako chotili párky. Môžeš aj fotku. Ďakujem
Daj potom vedieť, ci si zohnal horčiču a ako chotili párky. Môžeš aj fotku. Ďakujem
@anonym_d234c4 Aj ja chcem @unbeholfen foto parok. Ake mnozstvo si naberies parok, chleba a horcice?
Už je to odvtedy zjedené.
Už je to odvtedy zjedené.
@unbeholfen mne sa paci, ze si tvrdohlavo trval na horcici, a to ta priviedlo k niecomu este lepsiemu - obchod otvoreny vzdy.
Treba si ist za svojim.

Ano, mame v nasom okrese na Orave ich mame uz 7 alebo8. Hlavne musi byt predajna takto usposobena- nie je to v kazdej predajni.