icon

Skúsenosti s bavlnenými legínami z Pepco pre dievčatá

Dnes o 06:03

maminy kupujete v Pepcu tie klasické bavlnené legíny pre dievčatá? stoja dake 2 eura tak som ich nabrala dcerke do skolky. lenze po prvom prani su tam dake male dierky na kolenach a je to cele zmolkave. mate daktora skusenost ze by daka ina seria od nich vydrzala viac? ci je to proste len na jedno pouzitie a mam radsej kupit daco drahsie v H&M?

unicornlady
Dnes o 06:17

My sme z pepca bežne kupovávali a vydržalo to. (deti rastú rýchlo, takže na dané obdobie to vydržalo)

anonym_28df10
Dnes o 06:25

Za tu cenu veľa čakať nemôžeš a Pepco je otras

anonym_eb4eaf
Dnes o 06:26

Za mňa super,dokonca podedila mladšia dcéra po staršej a nie je to na nich badať,že sú x krát nosené a prane

nekonecna_katastrofa
Dnes o 06:49

Ja ich kupujem, lebo moja dcera je nicitelka. Chodi zo skolky ako prasiatko, cize investovat do oblecenia pre nu nemienim. Neviem ako by na tom boli drahsie a kvalitnejsie znacky, ale nechcem byt otrokom prania, co by som pri 15e leginach urcite bola. Pamatam si ako som kupovala Lindex vo viere, ze to potom aj predam, ale tak smola, flakate nik ani zadarmo nevezme. Cize uz kupujem len Pepco, Lidl a Sinsay a aj tam maju niektore veci lepsie a niektore horsie. Niektore su priesvitne a niektore zas pekne vydrzia a ak nie su spinave, este ich posununiem aj kamoske.

anonym_8752d1
Dnes o 07:40

@anonym_autor ja mám pre seba legíny z Pepca a žiaden problém. Účel splnia , práčku a sušičku znesú.

jaskolka
Dnes o 08:29

Dcéra ich nosí, vydržia vždy pár mesiacov,ale ona ich prešucha na kolenách, rovnako ako syn tepláky, navyše on je "staviteľ ničiteľ"chodí od blata, trávy, piesku a hliny,takže by som drahé oblečenie im ani nedávala. Do škôlky im bohato stačia také veci.