icon

Skúsenosti so šperkami z Actionu

25. jan 2026

Písali tam že je to nehrdzave Swarovski , ale neviem či mám tomu moc veriť , keďže to stalo okolo 3€ 😅 a chcem to darovať ako darček

anonym_5cb487
25. jan 2026

@anonym_autor úprimne? Radšej by som darovala kvalitnú čokoládu ako takýto sh.t

lenka7477
25. jan 2026

bižu 🙂

anonym_625a00
25. jan 2026

Swarovski za 3 Eura 😂😂😂😂 radšej kúp čokoládu

viestta
25. jan 2026

to nie je sperk, to je mizerna bizuteria pochybneho povodu aj zlozenia

danica2711
25. jan 2026

Action a "šperk", to je oxymoron - hádam neveríš, že za 3 eurá kúpiš niečo, čo sa dá nazývať šperk a ja byť právnym zástupcom firmy Swarowski, tak ich zažalujem za používanie názvu Swarowski na taký shit

rozculena
25. jan 2026
sticker
autor
25. jan 2026

Samozrejme že jej kúpim aj nejakú kvalitnú čokoládu alebo bonboniéru a fľašu 🙂 len ma to zaujimalo , keďže tam priamo na krabičke píše , že je to pozlátenés kryštálmi od Swarovski 🤔

estellas
Autor odpoveď zmazal
autor
25. jan 2026
@estellas
Odpoveď bola zmazaná

@estellas ževraj tam sú len tie kryštály od Swarovski 😅 aj to neviem či je vôbec pravda

anonym_0804e0
25. jan 2026
@anonym_autor

@estellas ževraj tam sú len tie kryštály od Swarovski 😅 aj to neviem či je vôbec pravda

@anonym_autor obyč bižu, ktorá zoxiduje behom pár dni (odskúšané). Lepšia bude určite ta čokoláda. A nie, nie sú tam originál Swarovski kamienky 🙂

lasona
26. jan 2026

To bude somarina. Ved len keď objednávam práve kamienky na nechty od swarovski. Tak su brutal drahé. Toto podľa mna zoxiduje za pár dní. Nikdy by som ani take ako darček nekúpila.

autor
26. jan 2026

Ach tak to ste ma moc nepotešili teda :/

stanislavao
Autor odpoveď zmazal
nominka86
28. jan 2026
@anonym_autor

Samozrejme že jej kúpim aj nejakú kvalitnú čokoládu alebo bonboniéru a fľašu 🙂 len ma to zaujimalo , keďže tam priamo na krabičke píše , že je to pozlátenés kryštálmi od Swarovski 🤔

@anonym_autor určite nedávať ako dar....po 3 dňoch jej zozeleneje krk... a urobíš si zbytočne hanbu. Radšej len tu čokoládku.. tá určite poteší

anonym_4b36c3
28. jan 2026

"Sklicka" by mohli byt od Swarovski, tie v postate nemaju hodnotu. A sam Swarovski ich vklada do obycajnych materialov. Len za znacku sa plati. Kto neveri, kludne do vyrobne zajdite, aspon pekny vylet budete mat, su tam nadherne kreacie z kamienkov vytvorene, ako vylet super

edurko77
30. jan 2026
@anonym_5cb487

@anonym_autor úprimne? Radšej by som darovala kvalitnú čokoládu ako takýto sh.t

@anonym_5cb487 Na Slov.kvalitná čokoláda nie je.Nie s tou žabou v krúžku.

vevesh
30. jan 2026

A viete co vlastne Swarowski znamena? Je to system obrusovania kamenov. Cize kludne aj za 3 eura mozu byt tie kamene obrusene technikou Swarowski. To, ze v origo obchode stoja viac, no priplaca sa za hodnotu kamena, predajne, zamestnancov, balenia....samo o sebe, pokial nejde o nejake vzacne kamene, Swarowski nemaju hodnotu. Len su specialne vybrusene technikou, ktoru si dala rodina Swarowskych patentovat..😀

anonym_ec8313
1. feb 2026

Mne muž kúpil Swarovski rovno od nich z predajne a to je tiež bižu. Hneď mi celý zmedenel,zošúchal sa náter. Keď som ti šla reklamovať mi povedali,že to patrí k používaniu a že cena je za zábrus kameňa a poplatok za ich značku. Osobne pre mňa Swarovski nie je žiadna značka šperku. Ale len predražená bižu. Častokrát práve v takých obchodoch s bižu kúpiš lepšie a trvácnejšie šperky ,ako v značkových obchodoch..