Skúsenosti so šperkami z Actionu
Písali tam že je to nehrdzave Swarovski , ale neviem či mám tomu moc veriť , keďže to stalo okolo 3€ 😅 a chcem to darovať ako darček
bižu 🙂
Swarovski za 3 Eura 😂😂😂😂 radšej kúp čokoládu
to nie je sperk, to je mizerna bizuteria pochybneho povodu aj zlozenia
Action a "šperk", to je oxymoron - hádam neveríš, že za 3 eurá kúpiš niečo, čo sa dá nazývať šperk a ja byť právnym zástupcom firmy Swarowski, tak ich zažalujem za používanie názvu Swarowski na taký shit

Samozrejme že jej kúpim aj nejakú kvalitnú čokoládu alebo bonboniéru a fľašu 🙂 len ma to zaujimalo , keďže tam priamo na krabičke píše , že je to pozlátenés kryštálmi od Swarovski 🤔
@anonym_autor To nebude od Swarovski originál, pochybujem.Nezda sa mi žeby to stalo tri eurá. Tie originál stoja tak 30 eur neviem presne, nemám prehľad.
@anonym_autor To nebude od Swarovski originál, pochybujem.Nezda sa mi žeby to stalo tri eurá. Tie originál stoja tak 30 eur neviem presne, nemám prehľad.
@estellas ževraj tam sú len tie kryštály od Swarovski 😅 aj to neviem či je vôbec pravda
@estellas ževraj tam sú len tie kryštály od Swarovski 😅 aj to neviem či je vôbec pravda
@anonym_autor obyč bižu, ktorá zoxiduje behom pár dni (odskúšané). Lepšia bude určite ta čokoláda. A nie, nie sú tam originál Swarovski kamienky 🙂
To bude somarina. Ved len keď objednávam práve kamienky na nechty od swarovski. Tak su brutal drahé. Toto podľa mna zoxiduje za pár dní. Nikdy by som ani take ako darček nekúpila.
Ach tak to ste ma moc nepotešili teda :/

@anonym_autor úprimne? Radšej by som darovala kvalitnú čokoládu ako takýto sh.t