icon

V ktorej predajni môžem vidieť takúto poschodovú posteľ?

19. feb 2026

Dobry den prosim Vas viete mi poradit kde by som na predajni mohla vidiet takuto podobnu postel? Jedna sa mi hlavne o ten vrch aby bol vyssi.. Tato je koknretne sconto.. len nikde ju nemaju na predajni.. dakujem

V ktorej predajni môžem vidieť takúto poschodovú posteľ?
wevin
19. feb 2026

Ja by som to riskla objednať. Však dá sa vrátiť, či? 🙂 Teda ak ju samozrejme nikde nenájdeš na žiadnej predajni.

autor
19. feb 2026
@wevin

Ja by som to riskla objednať. Však dá sa vrátiť, či? 🙂 Teda ak ju samozrejme nikde nenájdeš na žiadnej predajni.

@wevin na predajni neni ziadnej lebo dodanie maju 10tyzdnov.. jedine ze by sa tu niekto nasiel taky co taku ma ... ja sa uz bojim objednat ked som to na zivo nevidela

patrike
19. feb 2026

Zaujimaju ta rozmery ? Vacsinou je na nete montazny navod v pdf s kotami.

alianko9
19. feb 2026

@anonym_autor v kondele majú takúto posteľ ale neviem, či ti to nebude moc krátke ten vrch, keď ty chceš aby to bolo vysoké

autor
19. feb 2026
@patrike

Zaujimaju ta rozmery ? Vacsinou je na nete montazny navod v pdf s kotami.

@patrike zaujimaju ma rozmery ano aj ta vrchna cast aka je vysoka .. a hlavne na zivo by som chcela vidiet
. Aby ta postel nebola z makoveho kvetu

autor
19. feb 2026
@alianko9

@anonym_autor v kondele majú takúto posteľ ale neviem, či ti to nebude moc krátke ten vrch, keď ty chceš aby to bolo vysoké

@alianko9 bohuzial take vysoke stropy nemame .. a ten vrch potrebujem vyssi koli dietatu

valiant
19. feb 2026

https://mebline.sk/poschodova-postel-80x180-alv...

tu ju máš tiež. V popise sú rozmery a komplet všetky rozmery máš aj v jednom z obrázkov.

autor
19. feb 2026
@valiant

https://mebline.sk/poschodova-postel-80x180-alv...

tu ju máš tiež. V popise sú rozmery a komplet všetky rozmery máš aj v jednom z obrázkov.

@valiant dakujem pekne

alianko9
19. feb 2026
@anonym_autor

@alianko9 bohuzial take vysoke stropy nemame .. a ten vrch potrebujem vyssi koli dietatu

@anonym_autor jasné, rozumiem🙂