Môže realitka pomôcť s hľadaním stavebného pozemku?
Dobrý deň, vie realitka pomôcť s hľadaním stavebného pozemku, ktorý nie je inzerovany ? Máme vyhliadnutu dedinu, kde by sme chceli ísť bývať, ale nie je tam na predaj ani 1 stavebný pozemok, ale určite sa do budúcna nájde niekto, kto na predaj mať bude, vie v tomto realitka nejako pomôcť ? Alebo ako môžeme postupovať ?
Jedine ak je tvoj známy z realitky. Inak veľkú ochotu nečakaj. Je to ako v obchode - vyber si čo ponúkame, iné nemáme ani na sklade. Počkaj kým príde tovar - niekto dá do
predaja.
Realitka môže pomôcť, môže osloviť, ale ak nikto nie je ochotný predávať, tak nikoho neprinúti. A rátaj s tým, že tieto služby budú trošku drahšie.
manzel ked predaval byt v ktorom zil sa slobodna tak ten byt ani nezverejnili lebo ze maju zaujemcov o taku ponuku takze podla mna realne to moze byt aj s pozemkom....
@anonym_2ebbfb aj u nás v rámci firmy sa dist vecí týmto spôsobom predalo, ale toto bude skôr malá dedina, kde sa nepredáva
Na vašom mieste by som sa prešiel po dedine a hľadal nejaký vhodný pozemok, ktorý by vyzeral, že sa o neho nikto nestará. Potom by som pozrel na katastri majiteľa a skúsil by som mu poslať poštou list s otázkou, či nepremýšľa nad predajom.
Na vašom mieste by som sa prešiel po dedine a hľadal nejaký vhodný pozemok, ktorý by vyzeral, že sa o neho nikto nestará. Potom by som pozrel na katastri majiteľa a skúsil by som mu poslať poštou list s otázkou, či nepremýšľa nad predajom.
@cutespider takto som to robila aj ja. Mala som pár starých domov vyhliadnutých, ale nič z toho nebolo. Inak, tie domy sú ešte stále prázdne.
Nie, realitka pochybujem. Treba kuknúť katastrálnu mapu, kuknúť LV a kontaktovať priamo majiteľov. M nám sa tak ozvali za pozemky, ktoré sme im potom predali
Kamoši riešili spôsobom, že do fb skupiny danej dediny napísali, že majú záujem o pozemok, nech sa ozve, ak niekto plánuje predávať.
A ďalší si vyhliadli zopár pozemkov, z katastra si zistili majiteľov a poslali im normálne poštou, že majú záujem. Niektorí im odpísali, niektorí odignorovali. Ale nakoniec takto našli.
Kamoši riešili spôsobom, že do fb skupiny danej dediny napísali, že majú záujem o pozemok, nech sa ozve, ak niekto plánuje predávať.
A ďalší si vyhliadli zopár pozemkov, z katastra si zistili majiteľov a poslali im normálne poštou, že majú záujem. Niektorí im odpísali, niektorí odignorovali. Ale nakoniec takto našli.
@vkatush takto som kúpila pred rokom aj ja pozemok. Do fb skupiny som dala, že kúpim pozemok, platím hneď v hotovosti a ozvala sa mi pani, že potrebuje súrne peniaze a predá mi pozemok. Tak som mala pozemok do dvoch týždňov od môjho príspevku 😄.

manzel ked predaval byt v ktorom zil sa slobodna tak ten byt ani nezverejnili lebo ze maju zaujemcov o taku ponuku takze podla mna realne to moze byt aj s pozemkom....