icon

Prečo ceny nehnuteľností rapídne rastú?

stelly652
Dnes o 18:42

Ahojte ľudia dneska som bol v meste a rozprávali sme sa o Nehnuteľnostiach,že odkiaľ budu mať mladý ľudia toľko našporene tak aby mohli splácať hypotéku a nezaťažovali Banky a nestali dlžníkom.Objem realitných fondov rapidne stúpol nahor,ale pýtam sa prečo??.....ľudia nevedia či majú čakať abo začať kupovať nevedia do čoho majú investovať.....Neviem či si všímate aj to,že veľa starších typov domov sa predáva na najnižšiu cenu aj podľa toho akého majú makléra....Prečo mladý ľudia berú a idú do najnovších domov,bytov bývať a nemajú záujem o staršie zrekonštruované byty,domy a za výhodnú cenu??...

anonym_66c874
Dnes o 18:43

Lebo medveď

anonym_88c410
Dnes o 18:48

@stelly652 lebo je ich malo, nove sa moc nestavaju, ak su, su predrazene. Ale stale chybaju byty. Kym je dopyt, tak bude stale ponuka.

anonym_2f3415
Dnes o 18:54

Čo už dnes retardov netrápi.

anonym_f2fc9d
Dnes o 18:56

@stelly652 co sa tyka starych domov / bytov, tak za prve sa podla mna predavaju rovnako ak nie viac (ak ma pamat neklame, tak pomer cien starych bytov (za m2) je o dost blizsie cene za m2 novostavby, ako "by bolo zdrave"... takze vlastne "su drahsie" svojim sposobom.
Ak si to niekto nevyberie, tak moze byt problem kvoli absencii parkovania, zlej dispozicie apod...
Pri starych domoch je to este horsie, tam mozu byt zradne veci, ktore "vyhodnu cenu" zrusia a clovek sa nedoplati...

martinmmartin
Dnes o 18:58

Lebo je to vlastne jediny sposob ako dlhom mozes generovat hodnotu a prijem.

Nic ine na co si musis pozicat nema schopnost ta pomalicky zivit . Plus slabsia stredna vrstva znamena ze je viac "zakaznikov" do najmov co presne vyuzivaju spekulanti co si beru hypoteky na "investicne bity"

martinmmartin
Dnes o 19:01

byty

anonym_5ff8e5
Dnes o 19:10

@stelly652 ."Objem realitných fondov rapidne stúpol nahor"
ty tomu aj rozumieš alebo ťa niekto zase o niečom presviedča?

stelly652
autor
Dnes o 19:16
@anonym_5ff8e5

@stelly652 ."Objem realitných fondov rapidne stúpol nahor"
ty tomu aj rozumieš alebo ťa niekto zase o niečom presviedča?

@anonym_5ff8e5 nikto ma o nič nepresviedča len sa chcem dozvedieť dôvod,prečo tie realitné fondy tak rapidne stúpajú nahor a nechcú to po zastaviť......odkiaľ zoberú ľudia toľko eura,ktoré majú uložene v šporiacom účte...Len ma to zaujíma a chcem sa dozvedieť viac

anonym_5ff8e5
Dnes o 19:21
@stelly652

@anonym_5ff8e5 nikto ma o nič nepresviedča len sa chcem dozvedieť dôvod,prečo tie realitné fondy tak rapidne stúpajú nahor a nechcú to po zastaviť......odkiaľ zoberú ľudia toľko eura,ktoré majú uložene v šporiacom účte...Len ma to zaujíma a chcem sa dozvedieť viac

@stelly652 prečo by mal niekto zastavovať realitné fondy?
Odkiaľ berú ľudia peniaze? No to sa musíš opýtať tých ľudí

viestta
Dnes o 19:43

@stelly652 znova ti napisem to co som ti uz napisala. Mladi idu byvat tam kde maju pracu, skolku a skolu pre deti, obchody, kino a ostatne vyzitie je tiez dolezite, aspon pre niektorych. Preto su nehnutelnosti v mestach, ktore toto ponukaju drahe a lacne su v takych zapadakovoch ako je vasa dedina. A napriek velmoi nizkej cene sa tam nikto nenastahuje, lebo nie je roboty, skola a obchody, proste podmienky pre spokojny zivot. Ty co nepracujes, nemas deti to nikdy nepochopis. Aj to odkial maju peniaze. No nevysedeli ich doma na gauci, robia, zarabaju. Niektori menej, niektori vela, kazdy podla toho co dokaze.

chrobak7
Dnes o 21:06

@stelly652 Lebo je vysoký dopyt.