Recenzie na reštaurácie
Ahojte často cestujem po Slovensku a keď je možnosť náhodne na základe recenzií navštívim reštauráciu alebo nejaký podnik s obedovym menu
Zvyčajne dávam recenzie či pozitívne alebo negatívne podľa zásluh a vždy rozpisem čo bolo dobré a čo naopak nie
2 mesiace dozadu som bola v jednej reštaurácii Bardejove
Skúsenosť tam bola príšerná
Neochotny čašníci , jedlo presolene až tak že sa nedalo jesť
Namiesto ospravedlnenia čašníka alebo uznania viny
Povedal že tomu neverí lebo nikto iný sa nesťažoval
Recenziu som napísala slušne s detailami
Pochválila som priestor ale vytkla tieto veci
Dnes mi odpísal majiteľ na recenziu presne toto " Srdečne pozdravujeme pani, ktorá si tieto recenzie objednáva a radí na známom portáli 👍🏻 "
Príde mi to úplne ako výsmech na moju osobu
Nie jedna zlá recenzia tam bola ale nebolo ich tak veľa
To ako zakaždým majiteľ takto zhadzuje zákazníka čo platí ?
Bohuzail existuju takito zakomplexovani chudaci, ktori si nevedia priznat chybu…:( ked bola tvoja recenzia na zakalde ozajstnych sksuensoti, nic si z toho nerob. Ja ked vidim taketo neslusne jednania zo strany podniku v recenziach, tak tam zasadne nechodim.
@lila246 pozrela som teraz podrobné recenzie len náhodne reaguje majiteľ a jeden pán napísal že tam bol 8x z toho 3-4x mu bolo veľmi zle a majiteľ mi odpísal nech ide k alergologovi 😏
Ja si vážim naozaj slušnú obsluhu a vtedy nechám aj značný tringelt s pozitívnou recenziou aj na ne ale niekedy sa nestačím čudovať
Pred sviatkami sme išli vyskúšať niečo ako kolibu pri nás keďže tu také široko ďaleko není
Teta tam bola a odchádzali spokojný priestory pekné čisté tak som sa tešila že aké parádne miesto
Pitie si pomýlila , kričali že nebolo nič počuť
Jedlo vlažné ale vravím ok nebudem z toho robiť vedu
Keď som si všimla vlas/ chlp neviem presne čo to bolo ukázala som to casnicke videla to ,odniesla kuchárovi a ani bú ani bé 🙄
Zas inde mali priemerné priestory ale čisté , s úžasnou obsluhou a ešte lepším jedlom
Veď práve tie čašníčky sú kľúčové aby sa ľudia vrátili
Ja nechápem tie podniky kde berú personál
@anonym_autor napis recenziu ked mas co pochvalit, pochval, ked mas co skritizovat skritizuj. Ak sa ozve majitel s tym, ze sa dakuju a nabuduce sa vynasnazia aby to bolo lepsie, tak tam mozes ist znova, asi im zalezi na zakaznikoch. Ak majitel reaguje ako arogantny blbec tak vies, ze sa tomu podniku mas vyhybat, tam snaha o zlepsenie nebude nikdy. A personal? Ak majitelovi zalezi na spokojnosti zakaznika, zalezi mu aj na tom ako sa personal k zakaznikom sprava. Tomu, ktoremu je zakaznik ukradnuty je uplne jedno ako sa sprava personal. Takze personal je tiez len obrazom majitela.
Toto nie je fórum kde by si to poriesila, skôr Tabuľa hanby, alebo nekŕmte nás odpadom

Bohuzail existuju takito zakomplexovani chudaci, ktori si nevedia priznat chybu…:( ked bola tvoja recenzia na zakalde ozajstnych sksuensoti, nic si z toho nerob. Ja ked vidim taketo neslusne jednania zo strany podniku v recenziach, tak tam zasadne nechodim.