icon

Čo znamená sen o urologickom vyšetrení?

Včera o 09:49

Chystám sa na jeden dlho odkladaný chirurgický zákrok k urologicke (musím tam uz fakt ísť, lebo už budem mať zdravotné problémy) a mal som nasledovný sen.Ta lekárka má pozvala k sebe do bytu na vyšetrenie a stále to vyšetrenie odkladala. V tom sne som neustále za ňou chodil do jej izby a prosil ju, aby ma už konečne vyšetrila až som ju nakoniec našiel, ako sa tam zabávala na nejakej párty, ktorú tam mala. Bol som hrozne nahnevaný, že som tam strávil vyše troch hodín, vynechal z roboty, atď. Na toto som sa prebudil zo sna.

Myslíte si, že moje podvedomie hovorí, že neverím jej kvalifikácii ohľadom toho zákroku?

januska12323
Včera o 10:04

Nie, sen ako každý iný.

martinmmartin
Včera o 10:04

Mne sa raz snivalo ze Hilary Clintonova si adoptovala mimozemstana a odvtedy Lidl prestal robit akcie na tazne lana do auta

anonym_058b6e
Včera o 10:23

@anonym_autor blbosť, akurát ti sen premietol to tvoje odkladanie. Vieš, že tam musíš, do podvedomia sa ti premietlo to, že si stále nachádzaš dôvody prečo tam nejdeš a teraz sa snažíš v tom sne vidieť´ další dôvod prečo tam neísť. S kvalifikáciou lekárky to nič nemá. Je to tvoj odraz.

viestta
Včera o 16:09

Problem je v tvojej hlave, ziadne znamenie z vyssich dimenzii to nie je. Riesis to dlhodobo, hlava to spracuva este aj vo snoch