icon

Čo znamenajú sny o zbláznení sa a blázinci?

Dnes o 11:18

Často sa mi sníva, že som sa zbláznila a že idem do blázinca. Alebo sa mi sníva, že mám schizofréniu a že vidím nereálne veci. V reálnom živote nemám žiadne psychiatrické diagnózy. Minule som sa normálne vystrašená zobudila, že idem do blázinca. Často sa mi podobné sny to opakujú, čo to môže znamenať?

anonym_5e3d4a
Dnes o 11:33

Google si skúšala? Aj tam to môžeš napísať alebo to mám urobiť ja pre teba?

marianarem
Dnes o 11:49

To ťažko povedať, ak nepoznáme detaily tvojho života. Neprežívaš niečo, čoho je na teba veľa? Alebo necítiš sa v kútiku duše niečím iná ako ostatní? To sú len také dva tipy z brucha, môžu byť mimo. U mňa sú takéto sny vždy symbolom niečoho, čo prežívam v realite, niekedy je to prežívanie len v podvedomí, ani o ňom poriadne neviem a tie sny to odkryjú.

erikavesela
Dnes o 11:49

Nic...su to len sny

anonym_4cfbc7
Dnes o 12:14

Manželovi sa dlhé roky sníva, že je vojak a bojuje proti Nemcom. Keď som si to študovala, tak mi z toho vyšlo, že zrejme bol v minulom živote ten vojak 🙂 na regresnú nechce ísť, takže či je to ozaj tak sa nedozviem 🫢

anonym_bd61e0
Dnes o 14:53

Sny sú výsledkom upratovania myšlienok v mozgu čo si podvedome cez deň robila, nad čím si premýšľala, čo si čítala, videla, počula. Boh v našej dobe neposiela žiadne posolstvá cez sny.

katkazatka
Dnes o 15:00

Nic to neznamena.

viestta
Dnes o 15:32

Je to len sen, nic ine

anonym_c4397a
Dnes o 15:49

@anonym_autor Znamená to, že spíš a snívaš. Snáď neveríš na sny, ako v stredoveku?