Kde nájsť službu na rezanie dreva doma?
Ahojte. Idem si po radu s trošku netradičnou otázkou. Neexistujú firmy alebo niekto kto by vedel prísť narezať drevo?
Sú to dosť veľké kusy. Okres neviem či mám písať, ak niečo také vôbec existuje...
Existujú, kamaráti, bratia, bratranci,susedia... Aj ženy dokonca 😁. Podľa dreva a podľa toho,či treba ešte kálať(štiepať).
Sú aj firmy. A veľa chlapov (schopní, čo to bežne robia aj doma) si radi takto pôjde urobiť fušku, niečo privyrobiť.
A ako písala zuzanita1609, aj ženy sa nájdu 😁
Sú aj firmy. A veľa chlapov (schopní, čo to bežne robia aj doma) si radi takto pôjde urobiť fušku, niečo privyrobiť.
A ako písala zuzanita1609, aj ženy sa nájdu 😁
@vkatush pílou málokedy ,bojím sa stále,ale sekerou (kálačkou) není problém. U nás dakedy len očesané smreky v celku povykladala "ruka" do dvora a všetko sa to zhŕklo,zrazu každý vedel čo má robiť. (krásne časy,teraz plyn,sa cítim až veľmi lenivo) 🤭😅
Existujú, kamaráti, bratia, bratranci,susedia... Aj ženy dokonca 😁. Podľa dreva a podľa toho,či treba ešte kálať(štiepať).
@zuzanita1609 pýtam sa na chlapov, firmy z nejakého dôvodu ☺️ keby mám niekoho ako píšeš, tak je po probléme..
Susedia? Veď asi nie si na ostrove a kamaráti tiež sú, či?
Po FB v miestnych skupinach skus 🙂 najde sa kopa schopnych, kt.popri praci hladaju vikendovky
Susedia? Veď asi nie si na ostrove a kamaráti tiež sú, či?
@zuzanita1609 🤦 ja nrozumiem... Píšem malo zrozumiteľne, že hľadám chlapov,firmu ? Neviem naco tieto otázky... Ani susedia, ani bratia, ani sestry, ... Hľadám chlapov,ktorým zaplatím len sa pýtam či je reálna možnosť nájsť .
Po FB v miestnych skupinach skus 🙂 najde sa kopa schopnych, kt.popri praci hladaju vikendovky
@evcagabi ďakujem skúšala som len cez Google narýchlo niečo ale skúsim skupiny to by sa mohol niekto nájsť ☺️
Určite áno, skús napísať do skupiny mesta z ktorého si, alebo kľudne aj na FB a isto sa ti niekto ozve.
Skus, my sme mali stastie 🙂
@vkatush pílou málokedy ,bojím sa stále,ale sekerou (kálačkou) není problém. U nás dakedy len očesané smreky v celku povykladala "ruka" do dvora a všetko sa to zhŕklo,zrazu každý vedel čo má robiť. (krásne časy,teraz plyn,sa cítim až veľmi lenivo) 🤭😅
@zuzanita1609 ja som tehotná, tak nemôžem, normálne mi to chýba tiež 😂 inak to je vždy naša "romantika" s mužom. Ja mám štiepačku, on kaľačku, ja hádžem drevo, on ukladá 😁 a už sa k nám pridal aj náš dvojročný. Musím mu už kúpiť rukavice 🤔
Autorka, veď napíš odkiaľ a možno niekto ti tu napíše konkrétne, kde hľadať alebo odporúči niekoho.
Určite áno, skús napísať do skupiny mesta z ktorého si, alebo kľudne aj na FB a isto sa ti niekto ozve.
@7miriam77 dakujeeem 🤩
Ešte taká možnosť, pustiť si cudzích chlapov do dvora, akože firma...to by som porozmýšľala tiež 😏. Pretože akože dnešné inzeráty na Sk...výpomoc v domácnosti a nabehne banda ľudí, čo by si asi nechcela. Cudzích do dvora,na pol dňa, možno dni,ani omylom. Iba ak naozaj firma, dodávka,logo ,telefón,majster-hlavný,aspoň trochu dôvery,ináč nikdy.
my si dávame voziť už hneď naštiepané v takých paletách do krboviek.My by sme to tiež nerobili narobiť sa na tom.Radšej si do budúcna skús objednať takto už naštiepané na určité kusy.Môžeš aj nadiktovať kolko cm treba.No len je to drahšie ako metrovica to je jasné.A ak už treba robiť niečo s tou metrovicou tak áno jedine firma alebo tak pod rukou.U nás v skupine mesta je to bežné na fb aj sa ponúkajú na takéto práce

Urcite existuju,v kazdom okrese je vela zivnostnikov,co pracuju v horach.Kludne napis okres.