Ako kontaktovať otca dieťaťa pre dokument?
Ahojte 🙂
Zrušila som úplne kontakt s otcom môjho dieťaťa, všade som si ho zablokovala, lebo nechcel byť súčasťou nášho života a teraz sa s ním potrebujem spojiť súrne kvôli jednej veci resp stretnúť aby mi podpísal jeden dokument. Myslíte, že mu mám napísať, alebo skôr zavolať a povedať mu, že sa s nim potrebujem stretnúť inak to budem riešiť súdne? A myslím, že nechce aby to zašlo až sem..ďakujem
vecne stručne jasne napísať správu o čo ide a kedy mu môžeš ohľadne toho zavolať... ale už v správe by som napísala o čo ide aby si vedel pripraviť odpoveď (lebo potom v telefóne môže povedať že si to musí premyslieť).
Preco sa mu chces hned z fleku vyhrazat sudmi? Ved si prerusila akykolvek kontakt, zablokovala si ho vsade. A teraz ked nieco ZRAZU potrebujes, tak sa mu ides vyhrazat, ze skonci na sude? Nauc sa ovladat svoje emocie a mysliet skor ako konas.
Ty si prerušila všetky kontakty a teraz sa mu ideš vyhrážať súdom, ak s Tebou nebude komunikovať? Si OK?
@vulka predpokladám že pôjde o zmenu priezviska keď chce aby jej niečo podpísal. ten chlap bude ledva rád
Strucne, jasne a bez emocii by som mu napisala spravu, ze sa s nim potrebujem stretnut v tej a tej veci a kedy mu k tomu mozem zavolat. Ziadne sudy ani nic, na co by som sa mu vyhrazala, ked nieco mi treba? Ak by do 2 dni nereagoval a mala by som jeho aktualne telefonne cislo, tak by som mu zavolala.
Strucne, jasne a bez emocii by som mu napisala spravu, ze sa s nim potrebujem stretnut v tej a tej veci a kedy mu k tomu mozem zavolat. Ziadne sudy ani nic, na co by som sa mu vyhrazala, ked nieco mi treba? Ak by do 2 dni nereagoval a mala by som jeho aktualne telefonne cislo, tak by som mu zavolala.
@muchotrafka298 Máš pravdu 🙂 spravím to takto

Ty si prerušila všetky kontakty a teraz sa mu ideš vyhrážať súdom, ak s Tebou nebude komunikovať? Si OK?